Actualitate

Liviu Dragnea a recunoscut de ce a divorțat de Bombonica. Nu are legătură cu Irina Tănase, fosta iubită

Publicat: 04 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Dragnea a recunoscut de ce a divorțat de Bombonica. Nu are legătură cu Irina Tănase fosta iubită
Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au fost căsătoriți până în 2016, timp de 28 de ani

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recunoscut recent din ce cauză a divorțat de Bombonica, fosta soție, după 28 de ani de mariaj. Inițial s-a speculat că totul s-a petrecut din cauza fostei iubite, Irina Tănase, dar adevărul este altul. Liviu Dragnea susține că linșajul mediatic la care era supus a făcut-o pe fosta soție să cedeze.

Liviu Dragnea a divorțat în 2016 de soția sa, Bombonica, după 28 de ani de mariaj, lumea crezând că totul a avut legătură cu Irina Tănase. Totuși, fostul lider PSD a infirmat acum acest zvon și a spus că nu a avut nicio legătură fosta lui iubită cu divorțul. Invitat în cadrul emisiunii „În oglindă”, Liviu Dragnea a vorbit despre relația cu Irina Tănase, dar și despre adevăratul motiv al divorțului de fosta soție, Bombonica Prodana.

Liviu Dragnea a recunoscut de ce a divorțat de Bombonica

Liviu Dragnea reamintește că în urmă cu câțiva ani, când era liderul partidului PSD, a trecut prin momente foarte grele, iar familia sa a fost foarte afectată din cauza linșajului la care era el supus. Iar una dintre consecințe a fost divorțul de soția sa.

„Pur și simplu nu am mai rezistat la această tensiune (n.r. – el și fosta soție). Nu e făcută dintr-un aluat dur, atunci au fost niște ani urâți, eram hăituit, urmărit, cercetat, telefoane ascultate, și ale mele, și ale copiilor. Greu de imaginat. Și nici nu am chef să explic. A cedat, pur și simplu. Și i-am respectat decizia”, a declarat Liviu Dragnea.

Implicarea acestuia în politiocă la nivel înalt i-a erodat treptat viața de familie, astfel că s-a ajuns, în cele din urmă, la o ruptură totală.

„Când mi s-a propus să merg prefect, în decembrie 1996, și am zis că da, ea a plâns foarte mult. Și a zis că pasul ăsta, într-un final, nu o să ne facă bine. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.(…) Nu pot să am regrete și nu vreau a discut despre… E o femeie pe care am respectat-o și o respect, fosta mea soție, mama copiilor mei”, a mai spus Liviu Dragnea.

Ce implicare a avut Irina Tănase în divorțul lui Liviu Dragnea

S-a scris despre liderul PSD că a divorțat de Bombonica Prodana din cauza Irinei Tănase, cu care a avut o relație timp de câțiva ani. Nu în ultimul rând, Liviu Dragnea susține că presa de scandal l-a asociat cu tot felul de femei, cu care nu a avut nicio legătură.

„Nu. Nu am divorțat eu, soția a cerut. Și repet, i-am respectat decizia. Apoi, mi-aduc aminte, astă vară, că apăruseră niște articole că am fost cu Oana Leonte plecat din țară. Într-o zi au zis că în Republica Dominicană, într-o zi în Brazilia. Fraților, eu nu am nici pașaport. Nu puteam să merg cu omul ăla undeva. Deci nu am avut legătură cu fata asta și nici nu am, dar se tot continuă.

Eu nu cred în coincidențe. Pe mine nu mă afectează. Pe ele sigur că le afectează, două fete tinere care sunt târâte în această minciună. Sper să înceteze. Campania de manipulare și asmuțire împotriva mea a populației din România a fost de o intensitate uriașă, de un profesionalism de admirat și foarte scumpă”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Adauga un comentariu