Cancan

Loredana Groza e total diferită față de cum o știi de pe Instagram. Cum a fost surprinsă la cumpărături

Publicat: 24 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza e total diferită față de cum o știi de pe Instagram. Cum a fost surprinsă la cumpărături
Loredana Groza nu se sfiește absolut deloc să se fotografieze în ipostaze din ce în ce mai intime, ba chiar și în preajma mai multor colegi de breaslă

„Pe Instagram e păpuşă, iar pe stradă e mătuşă” se potrivește de minune în cazul artistei Loredana Groza, care e total diferită față de ceea ce postează pe rețelele de socializare. Recent ea a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături și pare greu de crezut că ar fi chiar ea. Cu toate acestea, pe Instagram ea și-a creat o veritabilă imagine de divă.

Nu mai încape nicio îndoială că Loredana Groza este una dintre cele mai mediatizate artiste de la noi din țară. Apreciată și judecată, deopotrivă, Loredana a știut să se reinventeze de fiecare dată pentru a ține pasul cu moda. Cu toate că a debutat în urmă cu 35 de ani, „fata cu șosete de diamant” continuă să facă furori și este una dintre cele mai titrate artiste. În pofida vârstei de 51 de ani, timpul pare să fi fost blând cu ea, iar Loredana Groza a reuşit să îşi menţină silueta și imaginea de divă pe rețelele sociale. Cu toate acestea, recent ea a fost surprinsă la cumpărături, iar fanii n-au recunoscut-o!

Cum arată în realitate Loredana Groza

În ciuda faptului că a împlinit în această vară 51 de ani, s-ar putea spune despre Loredana Groza că a descoperit elixirul tinereții. Iar toate fotografiile publicate de vedetă pe Instagram sunt o dovadă în acest sens. Vedeta nu afișează niciun rid, dantura ei e perfectă, iar silueta – de invidiat. Și, culmea, artista susține că nu a apelat la ajutorul medicului estetician. Deși schimbarea ei față de perioada tinereții este mai mult decât evidentă, Loredana Groza a precizat că totul se datorează unei alimentații sănătoasă. Evident, o contribuție majoră are și sportul, drept dovadă și filmulețe din sala de forță.

Cu toate acestea, anumite persoane susțin că vedeta are, de fapt, numeroase intervenții chirurgicale. Conform acestora, diva și-ar fi modificat liniile feței, buzele, sânii și nu numai. Sunt și voci care susțin că aceasta ar folosi filtre și aplicații pentru a-și modifica trăsăturile și să ascundă anii pe care îi are.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe… Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, spunea în urmă cu ceva timp artista.

Loredana Groza, total diferită față de imaginea de pe Instagram

Și totuși, cântăreața a fost surprinsă recent de paparazzi la cumpărături. Artista a afișat o imagine total diferită față de cum o știm de pe rețelele de socializare. Îmbrăcată în haine largi, cu o șapcă pe cap și un machiaj discret, Loredana Groza a trecut neobservată printre oameni.

Într-adevăr, sunt extrem de rare momentele în care excentrica artistă este fotografiată în asemenea ipostaze. Ea a renunțat chiar și la hainele sexy și nu a mai ținut cont de faptul că ar fi putut fi surprinsă de paparazzi. Ceea ce s-a și întâmplat de altfel.

Adauga un comentariu