Cancan

Loredana Groza, escapadă la munte cu Nick Casciaro. Ce au făcut acolo diva și câștigătorul X Factor România 2021

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza escapadă la munte cu Nick Casciaro. Ce au făcut acolo diva și câștigătorul X Factor România 2021
Lredana Groza și Nick Casciaro au avut deja o primă colaborare după ce italianul a câștigat X Factor

Nici bine nu s-a terminat X Factor că Loredana Groza a și avut o escapadă la munte cu câștigătorul show-ului, Nick Casciaro. Pe lângă faptul că cei doi s-au putut bucura de zăpadă, ei au avut și o colaborare muzicală inedită. De menționat că în scurta vacanță, Nick a fost însoțit și de iubita sa, Maria Sacchi.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, cel de-al zecelea sezon al X Factor România și-a desemnat câștigătorul. Iar acesta a fost nimeni altul decât Nick Casciaro, concurentul Loredanei Groza. Lupta s-a dat între patru finaliști, și anume Bryana Holingher, Andrei Duţu, Nick Casciaro şi Jomajii. Și totuși, cel care a reușit să impresioneze publicul a fost chiar Nick Casciaro, care a adunat cele mai multe voturi. În plus, proaspătul câștigător al X Factor a bifat deja și prima colaborare muzicală, cu nimeni alta decât profesoara sa – Loredana Groza.

Loredana Groza, escapadă la munte cu Nick Casciaro

Loredana Groza a început noul an cu o colaborare muzicală inedită. Îndrăgita artistă a plecat într-o escapadă la munte, cu un grup de prieteni printre care s-a aflat și Nick Casciaro, marele câștigător al X Factor România. Loredana și-a luat elevul din show-ul de talente de la Antena 1 pentru a oferi publicului o surpriză muzicală perfectă pentru sfârșitul anului.

Dar mini-vacanța la munte nu s-a rezumat doar la muncă, deoarece Loredana Groza și cei cu care se afla acolo a profitat de pauzele dintre concerte pentru a se bucura de zăpadă. Diva a postat în mediul online mai multe materiale foto și video de la munte, bucurându-i astfel pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Am avut primul concert după X Factor. A fost minunat. Ne-am conectat cu publicul. Vă mulțumim pentru toată susținerea. Nick este extrem de fericit. Nu știe cum să răspundă la toate mesajele”, a spus Loredana Groza.

Totodată, artista a mai precizat că are planuri mari pentru acest an și vor urma multe surprize pentru fani. De asemenea, ea a spus că va merge cu Nick în Italia pentru a înregistra ceva, iar acest lucru se va întâmpla chiar luna aceasta.

Cine este Nick Casciaro

Marea finală a celui de-al zecelea sezon al X Factor România a fost câștigată de italianul Nick Casciaro. Pe 23 decembrie 2021, tânărul a reușit să impresioneze publicul și să adune cele mai multe voturi. Nick Casciaro s-a născut în Italia, la Bolzano, și are vârsta de 31 de ani. Are alură de fotomodel și, încă de mic, a practicat mai multe sporturi, printre care fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice. Iubește să cânte și este o fire atletică.

Tânărul a făcut parte din echipa Loredanei Groza, cea care nu încetează să-și uimească fanii pe rețelele de socializare. Cei doi au cântat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă coregrafia din celebrul film „Dirty Dancing”. La marea finală, invitații speciali au fost artiștii Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni.

„A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc”, a spus artista Delia.

Nu în ultimul rând, câștigătorul X Factor se iubește cu o italiancă pe nume Maria Sacchi, care l-a sprijinit pe tot parcursul concursului.

Adauga un comentariu