Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lucian Viziru recunoaște că și-a dorit o aventură cu Simona Gherghe. Cei doi nu-și mai vorbesc nici acum

Lucian Viziru recunoaște că și-a dorit o aventură cu Simona Gherghe. Cei doi nu-și mai vorbesc nici acum

29 apr. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lucian Viziru a declarat public că și-ar fi dorit să aibă o relație chiar cu Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Mireasa”. Acesta a fost invitat în platouel emisiunii moderate de Cătălin Măruță și a făcut declarații picante.

„Cătălin Măruță: Cu ce femei din showbiz-ul românesc ai fi vrut să ai o aventură, dar nu ai avut curaj să le propui asta?

Lucian Viziru: Cum o chema pe fata aia care prezenta emisiune, cu care m-am certat eu? Simona Gherghe.

Asta ca să mă și împac cu ea, cu ocazia asta.

Cătălin Măruță: Acum numai, lasă, nu o mai tot scălda așa!”, a fost discuția celor doi din platou.

Simona Gherghe: „Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică”

Prezentatoarea TV l-a acuzat pe Lucian Viziru că a cerut bani ca să apară în platou.

„Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus Simona Gherghe la acea vreme.

Lucian Viziru a contrazis-o, spunând că banii ceruți erau pentru trupa sa, alături de care ar fi trebuit să cânte live.

„Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din 5 băieți.”, a fost replica actorului.

Lucian Viziru a revenit acasă, după ce a locuit 7 ani în Germania

După ce soția lui a venit în România pentru job, Lucian Viziru a decis că a venit momentul ca toată familia să se întoarcă acasă, din Germania.

Lucian Viziru a luat decizia de a se despărți de România și de a începe o nouă viață în Germania în urmă cu mai mulți ani. El a lăsat în urmă atunci cariera sa de actor și s-a făcut antrenor de tenis. După întoarcere cunoscut-o și pe fiica fratele lui, Augustin Viziru.

„Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin şi când mi-am cunoscut nepoţica. La început, mi-era frică de România. Dar acum lucrurile sunt un pic altfel. Sincer să fiu, de când am venit, m-am convins de faptul că, în Bucureşti, în România, lucrurile s-au schimbat în bine. O să râdeţi, dar mie îmi place ceea ce am găsit aici”, a mai spus Lucian Viziru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *