Actualitate

Ludovic Orban atacă guvernările anterioare: ”Au fost atât de lipsite de bun simț”

Publicat: 11 sept. 2020
Ludovic orban cu mască
Ludovic Orban își asumă paternitatea trenului spre Otopeni

Ludovic Orban atacă guvernările anterioare: ”Au fost atât de lipsite de bun simț”. Premierul este de părere că, în România, sunt atât de multe proiecte realizabile, iar cei care au guvernat înainte ”pur și simplu nu au vrut să vadă adevărul”.

”Eu nu pot să înțeleg cum de guvernările anteriorare au fost atât de lipsite de bun simț, adică pur și simplu nu au vrut să vadă adevărul. Noi suntem țara aflată pe locul 3 în Europa la zăcămintele de gaze și totuși românii se încălzesc cu lemne (…) Din păcat nu s-a făcut nimic, a fost nevoie să fie cheltuiți banii pentru pomeni și alte chestii care nu ajută oamenii.”, a spus Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu nu se lasă mai prejos! Acuză Guvernul Ludovic Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD. Marcel Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook că, de când a venit la putere, nu are decât un singur scop și anume câștigarea alegerilor.

„De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri! Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români“, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Liderul social democrat susține că principala sarcină a liberalilor a fost să blocheze proiectele inițiate de PSD.

„În schimb, principala lor sarcină a fost punerea tuturor resurselor statului la dispoziția PNL și blocarea oricărei acțiuni sau măsuri, initiate de PSD, oricât de bune ar fi fost ele!

Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului!“, precizează Marcel Ciolacu.

„Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL!“

Președintele social democraților este de părere că mai multe proiecte inițiate de primarul Capitalei, Gabriel Firea, au fost blocate de liberali sau de președintele Klaus Iohannis.

„Tot în Sectorul 5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai atacat la CCR chiar de președintele Iohannis!

Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General Gabriela Firea atacat și întârziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directă a PNL București!

Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!”, mai scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu