Cancan

Mara Bănică se teme de COVID-19. Vedeta este însărcinată și urmează să nască la începutul anului viitor

Publicat: 29 sept. 2021
Mara Bănică COVID
Mara Bănică, însărcinată în luna a șasea, se teme să nu se infecteze cu COVID-19

Veste tulburătoare în showbiz-ul autohton după ce s-a aflat că Mara Bănică este suspectă de COVID-19, ea fiind însărcinată în luna a șasea. Aceasta a precizat că fiul ei cel mare a intrat în contact cu un coleg pozitiv și se testează zilnic chiar dacă nu are simptome. Totodată, jurnalista a dezvăluit prin ce chinuri a trecut ca să rămână însărcinată, ea și soțul ei apelând la fertilizarea in vitro.

Jurnalista Mara Bănică, în vârstă de 46 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale după ce în această vară s-a căsătorit. Cu toate acestea, vedeta TV nu se gândeşte cu părere de rău la anii care au trecut şi înfruntă cu optmism toate provocările pe care viaţa i le scoate în cale. Mai mult, ea și soțul ei vor deveni părinți la începutul anului viitor, cuplul așteptând o fetiță.

Mara Bănică, suspectă de COVID-19

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică și soțul ei ei și-au dorit enorm copilul, astfel că în viața lor este mereu prezentă teama de a nu se infecta cu coronavirus. De altfel, vedeta s-a speriat foarte tare după ce fiul ei cel mare, Dima, a intrat în contact cu un coleg testat pozitiv la infecția cu COVID-19. Jurnalista s-a speriat foarte tare, motiv pentru care își face test anti-COVID în fiecare zi, cu toate că nu are niciun simptom. Mai mult, aceasta a declarat că a făcut chiar și un atac de panică, din această cauză.

„Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit. Tot ce pot să sper este să nu îmi afecteze cumva sarcina. În rest, trec prin orice, suport orice, dar să fie bine bebelușul”, a precizat Mara Bănică.

Ce sacrificii a făcut Mara Bănică pentru a rămâne însărcinată

Cunoscuta jurnalistă a explicat și motivul pentru care a decis să nu se vaccineze anti-COVID. La momentul începerii campaniei de vaccinare, Mara Bănică se chinuia să rămână însărcinată și încă nu era atât de clară situația cu vaccinul. Ea mai precizează că a urmat recomandările medicilor cu privire la intenția de a nu se vaccina. Totodată, în momentul de față ea ar fi de acord să se vaccineze dar nu poate risca deoarece este însărcinată.

„Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc”, precizează Mara Bănică.

Totodată, jurnalista a spus și ce sacrificii a făcut pentru a rămâne însărcinată. Mara Bănică recunoaște că ea nu mai putea rămâne însărcinată pe cale naturală. Astfel, ea și iubitul ei la acea vreme au apelat la inseminare in vitro, urmând anumite proceduri.

„Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți, vom avea o fetiță, suntem toți trei, nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine, și de soțul meu”, a mai spus Mara Bănică, care se teme foarte tare să nu se infecteze cu COVID-19, în această perioadă, când este însărcinată.

Adauga un comentariu