Cancan

Mara Oprea, despre succesul în actorie la 21 de ani. Ce relație există între actrița din serialul „Adela” și Alina Sorescu 

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Oprea despre succesul în actorie la 21 de ani. Ce relație există între actrița din serialul Adela și Alina Sorescu 
La vârsta de 21 de ani, actrița Mara Oprea se bucură de celebritate.

După ce s-a făcut remarcată pe scena artistică românească, Mara Oprea a vorbit despre succesul în actorie la 21 de ani. Este extrem de talentată și demonstrează tuturor că mult râvnita celebritate nu ține cont de vârstă. Mai mult, rolul Adelei din serialul cu același nume a propulsat-o în atenția publicului, dar și a colegilor de breaslă. 

Tânăra artistă are un trecut surprinzător, iar legăturile acesteia cu mai multe vedete din România i-au schimbat definitiv viața. Iată ce relație există între actrița din serialul „Adela” și Alina Sorescu.

Mara Oprea, actriță de succes la 21 de ani

Tânăra care a dat viață personajului Adela este nimeni alta decât Mara Oprea. Artista s-a remarcat imediat, iar modul în care a interpretat rolul a atras aprecierea publicului. Discretă în lumea mondenă și cu o atitudine delicată, vedeta recunoaște că este modestă, dar și norocoasă pentru că succesul a venit la o vârstă fragedă. 

Mara Oprea provine dintr-o familie de artiști, iar valorile primite din partea mamei au ajutat-o enorm în carieră. 

„În ochii unora sunt sensibilă, alții mă consideră specială, unii mă văd ambițioasă și puternică. Mama spune că sunt norocoasă, că am toate darurile din lume. Eu cred că sunt modestă. (…)

Pot să spun că eu debutez în actorie din familia mea, deși cu toții avem preocupări artistice: fratele meu a făcut și el pian, canto și chitară, tatăl meu scrie poezii, bunicile mele cântă. Mama mea coordonează un program de masterat (Ped-arte) interdisciplinar între Științele Educației și Teatru și Artele Spectacolului și ea este cea care m-a încurajat pe acest traseu.”, a declarat tânăra actriță.

Puțini sunt cei care știu că în copilărie Mara Oprea a făcut balet de performanță și a dansat pe marile scene din străinătate. Mai mult, aceasta a obținut și un important premiu în actorie, în anul 2017, pentru rolul principal feminin la un festival de teatru din Botoșani.

O altă colegă de breaslă care se bucură de un succes răsunător este și actrița Oana Moșneagu, care a jucat în același serial de la Antena 1, „Adela.”

Tot la o vârstă fragedă a debutat în actorie și Lorena Luchian, care a primit un rol memorabil în celebrul serial „Băieți de oraș”. Aceasta a atras atenția publicului o perioadă de timp, fiind protagonista unui scandal în presă după ce s-a certat cu Diana Munteanu.

Ce legătură există între Mara Oprea și celebra Alina Sorescu

Multă lume se întreabă ce relație au cele două artiste, însă actrița din serialul „Adela” a dezvăluit misterul. Mara Oprea a fost pasionată de muzică și a luat lecții de canto sub îndrumarea frumoasei Alina Sorescu. 

Mara Oprea și Alina Sorescu sunt extrem de apropiate, talentata actriță fiind recunoscătoare celei care a învățat-o tainele muzicii. Se pare că actrița a avut înclinații artistice încă de la o vârstă fragedă, iar premiile obținute sunt cea mai bună dovadă a talentului acesteia.

Protagonista din serialul „Adela” a recunoscut faptul că apariția ei în acest film i-a adus și mai multă experiență, descoperind tainele profesiei pe care o îndrăgește atât de mult.

„Pot spune că, datorită serialului și personajului „Adela”, am căpătat multă experiență și am aflat mai rapid o parte din secretele acestei meserii de actor. (…)

Nu pot să spun că mi-a fost foarte greu, ci doar că am avut parte de experiențe noi. Eram atât de entuziasmată că începem filmările, care au fost amânate puțin de pandemie, încât mi-am făcut curaj și m-am ambiționat să trec cu bine peste toate provocările. (…) Pot să spun că au apărut destul de multe schimbări în viața mea la care, zic eu, am reușit să mă adaptez cu bine.”, a declarat vedeta.

Dincolo de marile ecrane, viața Marei Oprea este la fel de palpitantă. Tânăra artistă adoră călătoriile și îi place să cânte la pian în timpul liber.

”Îmi place să călătoresc în locuri care să mă inspire și să îmi ofere noi experiențe. Cred că vacanțele sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi. (…)

Îmi place să cânt la pian. Mă relaxez uitându-mă la un film, cu o cană de ceai alături. Îmi place să dansez, să ascult muzică și să citesc.”, a mărturisit aceasta.

La vârsta de 21 de ani, actrița Mara Oprea se bucură de celebritate. Tânăra artistă a câștigat aprecierea publicului și a colegilor de breaslă după ce a jucat în serialul „Adela” în rolul principal. 

Adauga un comentariu