Cancan

Maria Cârneci, în lacrimi după moartea soţului! Ce spune artista despre ultima dorinţă pe care a avut-o bărbatul

Publicat: 22 nov. 2020
maria carneci si sotul ei
Chiar dacă a trecut un an de la moartea fulgerătoare a soţului, artista nu şi-a revenit nici acum

Maria Cârneci este şi acum în lacrimi după moartea soţului. Chiar dacă a trecut un an de la moartea fulgerătoare a soţului, artista nu şi-a revenit nici acum. Într-o emisiunea în care a fost ivitata, îndrăgita artistă a vorbit despre ultima dorinţă a soţului ei, înainte să plece la cele sfinte.

Maria Cârneci, în lacrimi după moartea soţului

Maria Cârneci încă nu şi-a revenit după moartea soţului său. Invitata într-o emisiune de televiziune, celebra artistă a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultima dorinţă a celui lângă care şi-a petrecut întreaga viaţă.

Invitată la „Acces Direct de Weekend”, Maria Carneci povesteşte că a avut parte de un şoc în momentul în care soţul său s-a stins. Artistă povesteşte faptul că nimic nu mai este la fel, iar acum singurele persoane care îi aduc zâmbetul pe buze sunt nepoatele sale.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aştept să intre pe poarta, pentru că atâţia ani petrecuţi împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată şi nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viaţa mea nu va fi niciodată că înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a spus artista.

Care a fost ultima dorinţă a soţului Mariei Cârneci

Artista a povestit şi momentul în care s-au cunoscut. Soţul sau a fost toată viaţa director hotelier, iar cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce ea se cazase la hotel.

„El toată viaţa a fost director de hotel. Aşa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut nişte socri foarte educaţi. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente şi nu privitoare la vieţile noastre”, a adăugat Maria Cârneci.

„Atunci când i-a ieşit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun şi nu am vrut să împovărez fetele. Ele ştiu că „tatia” e la Doamne-Doamne şi că vine odată”, a declarat cântăreaţă la „Acces Direct de Weekend”.

Adevărul despre boala care l-a ucis pe soţul Mariei Cârneci

Anul trecut, pe 25 noiembrie, Romulus Petrescu a obosit să mai lupte. Maria Cârneci a fost alături de soţul sau în cele mai cumplite clipe şi i-a văzut transformarea pas cu pas. Romulus a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu câteva luni.

Cu toate că familia spera că tot calvarul să ia sfârşit, după operaţie au apărut mai multe complicaţii.

”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale, pentru click.ro.

Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei

Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei şi se consideră o femeie norocoasă pentru faptul că avea alături de ea un bărbat care o încuraja în cariera sa şi o iubea neconditioant.

Cântăreaţa povestea mereu, cu zâmbetul pe buze, despre perioada de început a relaţiei sale cu cel care avea să îi devină soţ şi sublinia faptul că soţul şi fiul ei sunt cele două persoane care îi umplu inima de fericire.

“Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă că nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru că lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declară artistă pentru revista Taifasuri cu ceva timp în urmă.

Adauga un comentariu