Actualitate

Maricel Popa, looserul de serviciu din PSD. L-a sprijinit pe Marcel Ciolacu la şefia partidului şi a luat ţeapă

Publicat: 22 aug. 2020
Marcel-Ciolacu-Maricel-Popa
Marcel-Ciolacu-Maricel-Popa

Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, dovedeşte pe zi ce trece că este un looser de serviciu în partid. L-a sprijinit pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului şi nu s-a ales cu nimic. Practic Marcel Ciolacu își bate joc de Maricel Popa şi acesta accepta situaţia. Din echipa lui Ciolacu de la vârful PSD fac parte şi doi lideri din Moldova, respectiv Dragoş Benea de la Bacău şi Doina Fedorovici de la Botoşani.

Maricel Popa, looserul de serviciu din PSD. L-a sprijinit pe Marcel Ciolacu la şefia partidului şi a luat ţeapă

Aşa s-a ajuns ca doilea cel mai mare oraș din România să nu aibă reprezentare în conducerea partidului. Acest lucru dovedeşte valoarea lui Maricel Popa, devenit tot mai mult doar un lingău politic, pentru a-şi ţine de scaun. Nominalizarea deputatului Camelia Gavrilă pentru candidatura la Primăria Iaşi este tot opera lui Popa, în ciuda faptului că eurodeputatul Tudor Ciuhodaru sta şi acum mai bine în sondaje. Cum Ciolacu a fost de acord cu acest lucuru, este clar că actualul lider al PSD şi-a bătut joc de Maricel Popa.

Culmea e ca acesta nu are nimic împotriva şi prefera să stea cuminte pentru a nu-l supăra. Mai ales că iniţial l-a sprijinit pe Eugen Teodorovici la şefia PSD.

Cine va face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

În echipa lui Marcel Ciolacu se vor regăsi Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu sau Vasile Dâncu. De asemenea, în noua conducere a PSD vor fi 12 vicepreședinți printre care Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Mihai Tudose, Dragoș Benea sau Titus Corlățean.

Maricel Popa l-a asigurat pe Marcel Ciolacu de faptul că-i aduce toate voturile de la Iași la Congresul PSD

Marcel Ciolacu l-a întrebat pe încă liderul PSD Iași dacă garantează pentru susținerea primarilor la Congresul de sâmbătă. Răspunsul lui Maricel Popa a fost unul șocant și arată de cât respect se bucură primarii din partea președintelui CJ Iași. „Primarii votează toți cum le spun eu, votează ca turma, nu are niciunul curaj să-mi iasă din vorbă”, i-a spus Maricel Popa lui Ciolacu.

Acesta este respectul de care se bucură primarii din Iași din partea lui Maricel Popa. Nici nu este de mirare, că în ultimele luni au plecat de la PSD aproape 20 de primari (o treime din edilii pe care-i avea PSD în Iași). Nu doar numărul contează, ci și faptul că din cauza lui Maricel Popa și a nominalizării Cameliei Gavrilă la candidatura de la Primărie, au plecat din PSD cei mai importanți primari, ca Ștefan Timofte, Cătălin Martinuș, Iulian Marcu, Mihai Bălan, au trecut la PNL.

În plus, și alți primari din județul Iași, din zona metropolitană în special, dar și din alte zone ale județului, au ales să ajungă la PNL, tocmai din considerentul că actualul partid de guvernământ le poate asigura viitorul comunităților pe care le reprezintă. Maricel Popa i-a tratat mereu prost, numai cu promisiuni. În plus, Popa și-a însușit proiectele pe care aceștia le-au depus la nivel central.

Adauga un comentariu