Titlurile zilei

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, este acuzat că nu poate dovedi lucrarea de licență și teza de doctorat. Fostul prefect Dragomir Tomașeschi scoate la iveală minciunile șefului din Casa Pătrată

Publicat: 02 iun. 2020
Fostul prefect Dragomir Tomașeschi susține că Maricel Popa, șeful Consiliului Județean Iași, nu își poate dovedi lucrarea de licență și teza de doctorat în inginerie.
Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, este acuzat că nu are licența de inginer și nici teză de doctorat.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, nu își poate dovedi lucrarea de licență și nici o teză de doctorat în inginerie. Cel puțin asta susține fostul prefect Dragomir Tomașeschi. Fostul prefect a spus și faptul că spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani nu mai are justificare după scăderea cazurilor de coronavirus din întreaga țară

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, nu își poate justifica lucrarea de licență și nici teza de doctorat. Fostul prefect al județului Iași, Dragomir Tomașeschi, a scos la iveală faptul că actualul șef din Casa Pătrată ascunde aceste detalii. Dragomir Tomașeschi a precizat că Maricel Popa trebuie să-și prezinte în public lucrarea de licență și teza de doctorat de pe urma căreia și-a asumat titlul de inginer.

„Mi-a fost semnalat un lucru. Pe această cale îl rog pe domnul Popa să prezinte locuitorilor din Iași copia diplomei de facultate și copia lucrării sale de doctorat. Dacă vă uitați pe site-ul Consiliului Județean, nu o să găsiți studiile acestui domn. Platforma google are capacitatea uimitoare de a reține toate lucrurile, cu bune și cu rele”, a spus Dragomir Tomașeschi.

Președintele Consiliului Județean Iași ascunde detalii despre lucrarea de licență și o teză de doctorat. Niciun ieșean nu știe ce a absolvit președintele Consiliului Județean Iași

Dragomir Tomașeschi, candidatul Partidului Împreună pentru Moldova la șefia județului, i-a cerut lui Maricel Popa, actualul președinte de la Consiliul Județean Iași, să-și prezinte lucrarea de licență și teza de doctorat.

„Dacă am încerca căutări despre oricine din viața politică ieșeană am găsi unde a învățat, ce colegi a avut, ce diplome are. Despre Maricel Popa nu este însă nimic. El nu figurează cu facultatea absolvită. Dumnealui se autointitulează licențiat în inginerie și doctor în aceasta. Îl rog să prezinte ieșenilor copia după lucrarea de licență și copia după cea de doctorat. Cât de doctor și de destoinic este s-au lămurit toți ieșenii”, a mai spus Dragomir Tomașeschi.

Fostul prefect Dragomir Tomașeschi demonstrează că Maricel Popa nu a adus un miliard de euro în județul Iași

Dragomir Tomașeschi a spus că Maricel Popa nu ascunde doar lucrarea de licență și teza de doctorat. Actualul președinte de la Consiliul Județean a mințit locuitorii județului și cu miliardul de euro promis în localitățile ieșene.

„Maricel Popa ne reamintește că el personal a adus Iașului peste un miliard de euro. Specialiștii din administrațiile locale mi-au spus că această sumă nu a fost adusă de Maricel Popa, ci reprezintă cumulul proiectelor tuturor primăriilor din județul Iași. Nicidecum domnia sa nu are niciun merit în atragerea acestei sume”, a spus Dragomir Tomașeschi.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a adus inutil spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19

Fostul prefect Dragomir Tomașeschi a mai spus și faptul că spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 de la Lețcani nu mai are justificare. Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a plătit 13,2 milioane de euro pentru un spital în condițiile în care numărul de cazuri nu mai este în creștere.

„Din punctul meu de vedere, s-a întârziat foarte mult cu aducerea acestui spital. Pe de altă parte, în ultima perioadă, spitalele ieșene au fost mai mult goale. S-au așteptat masivele valuri de îmbolnăviri care, slavă Domnului, nu s-au mai întâmplat. Mă întreb care mai este utilitatea acestui spital, eu nu o mai văd în acest moment. Nu înțeleg de ce județul mai face această cheltuială. O consider acum inutilă. Acest răspuns trebuie văzut în contextul panicii induse în ultima perioadă. S-a tot spun că vine Paștele, ziua de 1 Mai și că vom avea peste 14 zile un număr impresionant de morți. Nu s-a mai întâmplat acest lucru și, prin urmare, nu mai văd utilitatea acestui spital acum”, a mai spus Dragomir Tomașeschi.

Comentarii
 • Cred că dobitocul de Maricel are și diploma de BAC șmenuită cu ajutorul Madamei Gavrilă-Lănțișor. În PSD Iași cumpărarea de diplome false e o modă. Laicu nu are nici 8 clase dar are diplomă de inginer constructor cumpărată de la Angheluță Stanciu.

 • Adevarul despreMaricel A fost un biet exilat de la fostul Moldosin Vaslui, la fostul Terom Iasi.Detasarea s-a facut din motive obiective, Moldosin neavind nevoie de serviciile si lipsa de experienta ale lui,nu s-a putut integra int-un colectiv de muncitori,era inutil.Dar la Iasi, la Terom, l-a adus doar vinul de Comarna si „calitatile”lui de lingusitor si siugoi.A fost un absolvent de liceu submediocru,un muncitor submediocru si un student la seral sub sub mediocru ocupindu_se mai mult cu bisnita decit cu scoala.Cred ca licenta e smenuita,nu cred ca ar fi avut vreodata capacitatea de DOCTORAND IN ELECTOTEHNICA, era slab,redus,preocupat de cu totul altceva dupa cum se vede.Dar UNELE titluri de doctor s_au vindut la toneta.

 • Pentru a dovedi dacă are diplomele Puneți-l la proba suprema, sa citească o foaie de hârtie la prima vedere hai la doua ca suntem indulgenți

 • Mai Aragaz bolnavule la cap du-te și lasă-ne ca n-ai făcut nimic la CJ, doar minciuni. Aloo BEJ organizați probe psiho pentru candidați

 • Nici n-are cum sa dovedeasca maricel ca este „doctor” in ceva. El poate fi doctor doar in minciuni, in hotii si in alte fapte adominabile. Cine nu-l cunoaste pe maricel il crede ca e doctor. Intrebati-l unde e scoala de doctori pe care a absolvit-o. Cumva a absolvit-o in Brazilia? Ca tare mult ii place lui Carnavalul de la Rio. A vandut multe aragaze pentru a merge aproape anual la acel carnaval. Ma mir cum fostii salariati ai TEHNOTONULUI, ai MOLDOFORESTULUI, ai ALDP-ului, ai SNCF CAI FERATE MOLDOVA tac si nu vorbesc. As vrea sa-i aud cum asteptau luni de zile salariile de la maricel si le dadea doar galosii lui ca sa-i vanda.

 • Când a candidat nu a pus nimeni (in presa nu s a scris) întrebările acestea.atunci ar fost de folos pentru votanți.ca nu este inginer sau doctor in inginerie se poate afla foarte ușor.o ,doua întrebări la rectorat UTI sau MEC și in maxim 30 de zile afli. Dacă a șmenuită diplomele cum a fost secretar de stat? Este posibil ,s a mai văzut in Gașca PSD.merita de cercetat.sa rugam pe cei din presa de București.iar spitalul covid 19,dacă este o mega manevra electorală ,imbecil realizată,o sa fie taxată sigur de DNA. Dacă cer bani europeni,afacerea o sa ajungă pe masa codrutei,și nu scapă piticii ăștia hoți. Dar dacă reușesc sa l autorizeze și va veni valul de toamna,doctorii spun ca va fi foarte necesar. Aproape ca mai bine sa rămână inutil decât sa vina valul de covid II. Avocatul carlanesc,fost prefect de Iasi,are mult tupeu. O fi uitat ce a scris presa despre afacerile imobiliare cu mafioți moldoveni? Vorba lui,platforma google nu uita. Confruntarea între netrebnici e o metoda folosită de procurori sau polițiști. Ce scarboasa e lumea politica,poate se întâmpla ceva bine și cu ea după pandemie. Sa speram.

 • Popa ca Popa, dar stiati ca Mihai Chirica se chinuie de 10 ani sa-si sustina teza de doctorat ?
  Nu conteaza ca este primar, dar la ce aere are puslamaua asta cu 4 vile, chiar 10 ani ca sa dai un doctorat ? Cu toate ca este si impotriva legii.

 • ….marcel coada de purcel,..a invatat la liceul industrial de chimie nr 3 anii 78-80 ,profil electro ‘apoi a plecat cu contract la Vaslui,si după…i-am pierdut urma ! Oricum căra la greu de pe atunci ,la pedagogi ,profesori etc,era un neînsemnat!

 • Este plin parlamentul tarii de senatori si deputati pzd-isti fosti soferi,strungari,tractoristi cu studii la Balti sau pe la univ fantoma,asa ca stati linistiti nu-i ceva nou sub soare,de 30 de ani se promoveaza mediocritatea si bubmediocritatea de asta am ajuns aici.Oamenii cu studii serioase nu au fost lasati sa ajunga la fraiele tarii din cauza acestori impostori,golani care ne rad in fata la tv sin 4 in 4 ani vin cu pomeni electorale ptr abureala populimii.

 • Intrebati-l pe caricel popa prin ce tertipuri a pus mina pe tehnoton.cum au redus capitalul social al s.c.tehnoton pentru a putea sa ia spagarul pachetul majoritar de actiuni.poate mai spune si cu cit videa bancile la cfr.

 • Pai guvernul Iohanis premier detasat+Orban adjunct+Turcan prim subadjunct,este la fel.M-am uitat la activitatea lor profesionala.
  Daca Iohanis a fost inspector de judet,mai facea meditatii,mai case,asta se stie.
  Dar vedeti activitatea profesionala, nu politica,a lui Orban si Turcan specializata la Moscova,sa vedeti, cum n-au facut nimic ani de zile.

 • In atenția Domnului Președinte Ciolacu: Maricel Popa trădătorul sabotează din interior Organizația municipală PSD a introdus in cursa un traseist care nu va face nici scorul partidului, președinții de OL uri nu sunt consultați, n-am mai fost convocați la o ședința de 12 luni. Se coace un blat pentru un nou mandat Chirica in schimbul protecției pentru societatea Tehnoton

 • Nu ați înțeles nimic ,dragilor !…. Marceluș,este rezumatul,câtul,rămășițele iliesciene!!…agramati,analfabeti,parveniti,…cand vedeți politicieni cu pălării pe cap de genul celor pe care le poartă, tiganii din Tg Mures(toată stima pt ei)…ce pretentii sa mai avem. …?…cocalari cu costum și cravată! Marcel…du-te la ,Comarna la cules cireșe…e sezonul…păcat ca nu mai ai cui sa le dai!….Dragnea nu mai e!…..Zorro nu mai e!! (Stii tu) ..chiar ma enervezi impostorule…(fost coleg…de profesională….si sant mâhnit că am avut astfel de…..colegi) 🙈

Adauga un comentariu