Local

Mascaţii au intervenit în forţă după ce două femei ar fi fost sechestrate într-un apartament din Iași

Publicat: 10 nov. 2020
Mascații au spart ușa unui apartament după ce au fost anuntați ca în locuință sunt două persoane sechestrate
Mascații au spart ușa unui apartament după ce au fost anuntați ca în locuință sunt două persoane sechestrate

Seară încărcată pentru oamenii legii care au fost nevoiţi să intervină în forţă pentru a verifica un apel venit la numărul unic de urgenţă 112. Se pare că în noaptea zilei de 9 spre 10 noiembrie, două femei au reclamat faptul că au fost sechestrate.

Poliţiştii împreună cu luptătorii mascaţi au răspuns la solicitatile femeilor şi au intrat în forţă în casa din care a venit apelul.

Două femei au fost sechestrate într-un apartament din Păcurari

În noaptea trecută, un apel la numărul unic de urgenţă anunţa că două persoane de sex feminin sunt sechestrate. Apelul a venit din partea unei femei care se plânge că a fost sechestrata în apartamentul din Păcurari. În acelaşi timp cu apelul venit de la femeie, se pare că a existat şi un apel venit de la vecinii acesteia care s-au plâns ca de lângă apartamentul lor se aud ţipete de femei.

După aflarea adresei, mai multe echipaje ale Poliţiei Iași dar şi ehipaje ale luptătorilor SAS s-au deplasat la locul apelului. În pofida faptului că poliţiştii au bătut la uşă, nimeni nu le-a deschis. Din aceste considerente, mascaţii au spart uşa. În interiorul apartamentului au fost găsiţi doi bărbaţi dar şi două femei. Mascaţii i-au preluat pe cei 4 cetăţeni şi i-au dus la secţie pentru audieri. Menţionăm faptul că femeile erau domiciliate în Galați.

Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar de lipsire de libertate și viol

Apelul la numărul unic 112 a venit de la sora unuia dintre victime care le-a spus oamenilor legii faptul că ruda acesteia nu mai răspunde la telefon. Persoana în cauză este domiciliata în judeţul Galaţi.

” Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Doi bărbaţi şi un tânăr, toţi din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la cercetări.

În noaptea de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o persoană din judeţul Galaţi, despre faptul că sora sa, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon. Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza mun. Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri.”

O tânără sechestrată a trimis un sms unei prietene

Una dintre tinere care au fost sechestrate a reuşit să trimită un sms unei prietene. Aceasta i-a transmis faptul că este speriată şi că se afla într-un apartament de lângă un magazin, la ultimul etaj al blocului. Aceasta nu cunoştea adresa exactă.  După ce au cules informaţiile, oamenii legii s-au deplasat de urgenţă în zona indicată şi au trecut le verificări. În scurt timp, zona din Păcurari menţionata a fost împânzită de oamenii legii care au reuşit să idendifice adresa la care exista suspiciunea de sechestrare.

Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa.

Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării.

Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniştite de poliţişti care le-au transmis că sunt în siguranţă.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii
Adauga un comentariu