BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medicul Anca Deleanu, președinta Societății Medicilor de Familie din Iași, în direct la BZI LIVE. Află detalii despre vaccinarea împotriva noului coronavirus

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Etapa a doua de vaccinare împotriva noului coronavirus a debutat luni, 18 ianuarie 2021. Președinta Societății Medicilor de Familie din Iași, dr. Anca Deleanu, este prezentă în studioul BZI LIVE pentru a oferi detalii despre cea mai așteptată campanie de vaccinare. Marți, 19 ianuarie 2021, de la ora 13.00, veți afla, în direct, tot ce trebuie să știți de programarea, administrarea și eventualele efecte adverse ale vaccinului care ar putea pune capăt pandemiei de Covid-19. Etapa a doua de imunizare se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice indiferent de vârstă, personalul care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu