Actualitate

Medicul Monica Pop răbufnește din nou: „Așa nu e corect”

Publicat: 08 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicul Monica Pop răbufnește din nou Așa nu e corect
Doctorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a făcut o serie de afirmaţii controversate, după ce 4.500 de români s-au infectat cu noul coronavirus după vaccinare

Medicul oftalmolog, Monica Pop, acuză că modul în care este comunicat procentul de infectare cu coronavirus nu este corect. ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?”, spune medicul.

Medicul Monica Pop a răbufnit din nou

Medicul Monica Pop susține că zilnic se vorbește de numărul de cazuri de Covid-19 din Capitală și România. Însă, nu se menționează faptul că în capitală sunt patru milioane de persoane infectate. Doctorul se arată profund dezamăgită de faptul că acest lucru nu este corect, ci ar trebui să se comunice procentul din fiecare județ al României.

”Din nou Covidiada!

Se vorbește zilnic de numărul de infectați din București și din diferite județe. Dar nu se spune corect și că în București sunt 4.000.000 ( PATRU MILIOANE) de oameni iar în județele de care se vorbește, 400.000 sau nici atât. De obicei, cam la același număr de infectați! Astăzi, mai mulți! Vin din concediu și unii, destui, se opresc prin București. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?

AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritățile!

Iar de când s-au redeschis restaurantele și sălile de teatru și film ( parțial, oricum), n-avea nimeni timp să se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de câteva luni. În realitate, nici NU TREBUIAU ÎNCHISE ! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC AȘA!!!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.

Dr. Monica Pop: „Se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri”

Medicul Monica Pop susţine că oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism „morbid” despre ce se întâmplă în această criză din sănătate şi sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru, iar populaţia are nevoie de speranţă şi încurajare.

Totodată, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală afirmă că la noi se greşeşte mult şi se gestionează prost pandemia, se spun „multe neadevăruri” şi, în acest fel, copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic și „dependenți de cei care asta și urmăresc”.

„Gafă inadmisibilă! Vedete „negre”!

Expunere publică de pesimism!!!

Dr. Monica Pop: copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic şi dependenţi de cei care asta urmăresc
De ce scenariu de viitor negru?!

Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţă mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)

Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimaţi acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare….. să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!

Monica Pop: se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri

Sunt perfect de acord cu faptul că se greşeşte mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulţi, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetăţenilor şi că lucrurile numai bine nu merg!

Oamenii, ca şi cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiţi psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiţi şi aşa şi care numai de aşa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adânceşte starea negativă văzând că şi unele persoane cunoscute arată public că trec prin aşa ceva, fară speranțe!

De susţinere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum şi mereu! A se renunţa definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!”, a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu