Actualitate

Medicul Vasile Rădulescu explică de ce vaccinul anti COVID-19 nu îţi poate face rău pe termen lung

Publicat: 26 oct. 2021
Medicul Vasile Rădulescu
Medicul Vasile Rădulescu demontează câteva mituri despre vaccinul COVID-19

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, medicul Vasile Rădulescu oferă mai multe explicaţii referitoare la vaccinul împotriva COVID-19. Medicul cardiolog explică de ce vaccinul pe bază ARN nu îţi poate face rău pe termen lung.

Explicaţiile medicului vin în contextul în care în România există un puternic curent care susţine că vaccinul îţi poate face rău. De exemplu, Diana Șoșoacă a menţionat că vaccinarea poate crea sterilitate.

Medicul Vasile Rădulescu explică de ce vaccinul anti COVID-19 nu îţi poate face rău

Vasile Rădulescu consideră că tot ce s-a spus în spaţiul public, în special pe reţelele de socializare, cum că vaccinul ar face rău pe termen lung sunt doar inepţii. Medicul vorbeşte despre faptul că tehnologia ARN nu îţi poate modifica ADN-ul

”Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii (leucemia este tot un cancer, al sângelui, dar am pus separat ca să existe conştientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru că ADN modificat, pentru că genetică, pentru că bau bau. Nu există aşa ceva”, a scris, marţi, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu.

Potrivit acestuia, ”ARN mesajer îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp şi la revedere”.

”Nu are cum să schimbe ADN-ul, nu are cum să dea reacţii la 500 de ani de la administrare”, a mai transmis medicul.

Acesta recunosşte că şi atitudinile unor medici creează confuzie în rândul oamenilor şi cere coerenţă şi respectarea ghidurilor şi recomandărilor oficiale.

”Dacă unul îţi zice ceva şi altul altceva, automat ai o nebuloasă în cap şi intri în standby”, a mai afirmat medicul.

Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, ineptii în legătură cu vaccinul împotriva COVID-19

Pe de altă parte, pe reţelele de socializare circulă mai multe inepţii legate de vaccinare. Diana Șoșoacă a vorbit despre posibila sterilitate pe care vaccinarea o dă:

Sunt cercetători care spun că dau (vaccinurile) sterilitate pe 3 generaţii. Vă condamnaţi efectiv copiii şi familiile la moarte. Dispăreţi, efectiv. Sunt foarte mulţi cercetători care spun că în 2-3 ani vaccinaţii nu mai au cum să trăiască. Uitaţi-vă cum mor. Avem exemplu Israelului. Aproape 85-90% din Israel sunt vaccinaţi cu forța, cu arma la tâmplă. Acolo e antisemitismul, nu în România (…) afirmă Șoșoacă.

Diana Șoșoacă este parlamentar de Iași ales la alegerile din 2020 pe listele AUR Iași. De profesie avocat, senatoarea a făcut mai multe declarații controversate. Diana Șoșoacă a protestat ori de câte ori a avut ocazia. A protestat împotriva purtării măştii de protecţie dar a făcut și campanie la moaștele Sfintei Parascheva atunci când, alături de videochatista Oana Lovin a intrat să se închine la moaște

Comentarii
Adauga un comentariu