Cancan ultimă oră

Mercur a ieșit din retrograd, dar vor exista și momente dureroase. Ce urmează pentru zodii

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mercur a ieșit din retrograd dar vor exista și momente dureroase. Ce urmează pentru zodii

Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că zodiile vor trebui să asimileze învățămintele de până acum. Cu toate că vor exista și momente dureroase, zodiile vor ști să o ia de la capăt.

Cele mai multe dintre veștile pozitive continuă să apară. Mișcările astrale precum Luna Plină în Scorpion, dar și Mercur care iese din retrograd le vor aduce nativilor sentimente de ușurare.

Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie

Odată ce Mercur reintră pe făgașul normal, nativii vor fi înzestrați cu puteri pe care nu le credeau posibile. Procesele de gândire vor fi mult mai ușor de evaluat, dar și mult mai eficiente. Deciziile importante nu vor mai necesita amânare. Greșelile din trecut vor depăși acum o nouă etapă.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec trebuie să-și regăsească răbdarea în această perioadă. E bine să-și exprime ideile cu claritate și să se facă ascultați atunci când au cea mai mare nevoie. Nu trebuie să se grăbească în luarea deciziilor. Au mai multe opțiuni disponibile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au șansa de a se concentra pe ceea ce își doresc fără a fi deranjați de cei din jur. Ieșirea lui Mercur retrograd le oferă o portiță către schimbarea.
Vor să treacă la planuri mai realiste de viitor. Sunt dornici de a-și atinge visurile și de a se conecta la sinele autentic.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt foarte atenți la detalii și vor să comunice acest lucru celor din jur. Vorbesc cu toată lumea și creează legături pe care nu le credeau posibile. Își exprimă ideile într-un mod cât mai original și sunt lăudați pentru acest lucru. Sunt deschiși la noi perspective, chiar dacă asta îi sperie la început.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor să-și exprime sentimentele într-un mod cât mai sănătos. Au șansa de a se deconecta de la o problemă pe care au ținut-o ascunsă multă vreme. Trebuie să-și stabilească limite pentru a nu mai fi răniți în viitor. Sinceritatea îi va duce pe culmi pe care nu le credeau posibile până acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Promovarea unor idei în care cred le poate aduce atât aplauze cât și cârcoteli. Interesele pe care le au în prezent nu se aliniază cu cele ale prietenilor sau partenerului de viață, spune Yourtango.com. Își continuă drumul personal și nu se interesează de problemele altora.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt îndemnați de către astre să se concentreze asupra ascultării profunde. Cei din jur le apreciază perspicacitatea și abilitățile de comunicare. Vor să construiască relații autentice și semnificative. Schimbarea pe care și-o doresc este mai aproape decât și-au imaginat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt foarte echilibrați și obiectivi în comunicare. Se folosesc de abilitățile pe care le-au căpătat în ultima perioadă, arată Astrology.com. Negociază la locul de muncă și ajung să găsească soluții acolo unde până acum exitau doar probleme.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Săgetător trec printr-o perioadă de introspecție. Sentimentele pe care le au față de cei din jur îi ajută să se simtă mai puternici și mai sinceri. Cu toate că sunt vulnerabili și deschiși, se concentrează foarte profund pe ceea ce își doresc cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt deschiși la noi perspective de viață și își folosesc entuziasmul pentru a-și exprima visiunile. Se inspiră de la cei din jur și au șansa să exploreze tot ceea ce nu au apucat până acum. Aventura este în fața lor și vor să o descopere. Pot face acest lucru singuri sau alături de prieteni.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se conceontrează acum pe acțiuni. Dacă până în prezent viața lor era concentrată pe vorbe și comunicare, acum au nevoie de învățare și experiențe pentru viitor. Ceilalți îi pot aduce mai aproape de propriile dorințe și idei.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărător vor să comunice mult mai eficient cu cei din jur. Își exprimă ideile originale și sunt deschiși la schimbare. Experiențele lor îi ajută pe cei din familie să le observe latura artistică. Se lasă inspirați pentru a-și dezvolta afaceri de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt empatici și plini de compasiune. Sensibilitatea de care dau dovadă îi ajută pe ceilalți să le observe mai ușor comportamentul și să se conecteze mai profund la relații de viitor. Sentimentele lor sunt autentice.

Adauga un comentariu