Actualitate

Mesaj transmis de economistul Adrian Câciu liberalilor: „PNL vede doar bani în fața ochilor. Poporul vrea siguranță!“

Publicat: 07 dec. 2020

Econosmitul Adrian Câciu a transmis un mesaj liderilor liberali după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Adria Câciu a scris pe pagina sa de Facebook că liberalii nu pot clama vreo legitimitate populară pentru viitoarea majoritate parlamentară.

„Ar fi bine să aveti imaginea aceasta pentru următorii patru ani, în caz că aveți de gând să clamați vreo legitimitate populară pentru viitoarea majoritate parlamentară. Nu uitați că acum câteva zile, cel care a provocat acest dezastru de legitimitate a invocat ca slaba prezentă la vot din 2016 a făcut ca un partid să aibă majoritate. Slabă prezentă mai mare cu 20% față de 2020. Despre asta discutăm“, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Câciu.

Adrian Câciu: „Poporul a grăit. Vrea altceva: vrea siguranță!“

Economistul le-a mai spus liberalilor, despre susține că nu văd decât bani în fața ochilor, că poporul și-a exprimat prin vot dorința de siguranță.

„Acestea fiind spuse singura soluție rațională este un guvern puternic care să treaca tara prin criză și nu un guvern format din partidulețe care habar nu au ce înseamnă criza. Recomand această postare mai ales înflăcăraților fani ai PNL care nu văd decât bani în fața ochilor. Poporul a grăit. Vrea altceva: vrea siguranță!”, a mai scris Adrian Câciu.

Gheorghe Piperea cere suspendarea lui Klaus Iohannis

Avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis în perioada următoare. Gheorghe Piperea scrie pe pagina sa de Facebook că urmează o instabilitate politică în Parlament și nu exclude posibilitatea ca președintele țării să fie suspendat, totul dacă „PSD și AUR își respectă alegătorii”.

„Vă vorbeam ieri de niște demisii. Primul care ar trebui să demisioneze – Johannis. Nu va pleca de unul singur, nu are curaj. Îl așteaptă multe dosare. Ca să poată avea în continuare guvernul «său», va trebui să înghită nește aur. Pe_ne_le și u_se_re nu sunt de ajuns. Va fi un deliciu să îl vedem cerșind voturi de la opoziție… Dacă PSD și AUR își respectă alegătorii, nu numai că nu îi vor permite lui Johannis încă un guvern al său, ci îl vor suspenda, în vederea demiterii de către popor“, este de părere Gheorghe Piperea.

Gheorghe Piperea: „Orban și Barna ar trebui să demisioneze“

Avocatul consider că premierul Ludovic Orban și liderul USR Dan Barna ar trebui să-și dea demisia după ce au pierdut alegerile parlamentare.

„Pe treapta a doua a scării politice – Orban și Barna ar trebui să demisioneze. Nu au, însă, suficient simț al ridicolului. Vor fi demiși de “dujmanii” vechi sau conjuncturali din propriile partide. Nu vor fi nevoiți să revină la statutul de atârnători, ca și-au asigurat poziții de parlamentari, dar vor fi marginalizați. Ceea ce și merită, căci sunt niște non-valori toxice“, a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Rafila: „E timpul pentru profesionişti, politicul a dat greş!“

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de premier, a declarat că este timpul ca la Palatul Victoria să vină profesioniştii.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății s-a declarat onorat de propunerea sa pentru funcția de premier de către președintele social democraților, Marcel Ciolacu.

„A fost surprinzătoare propunerea lui Marcel Ciolacu, pentru că nu discutasem înainte. Am aflat din presă. E o propunere onorantă, dar înseamnă şi multă responsabilitate. E un lucru care trebuie cântărit, pentru că e vorba de conducerea destinelor unei ţări. Trebuie experienţă, dar trebuie să fii şi nominalizat, pentru că ultimul cuvânt îl are preşedintele. Mai trebuie să existe şi o majoritate care să valideze această numire“, a declarat Alexandru Rafila.

Adauga un comentariu