National

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă”

Publicat: 07 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca Am încredere în ştiintă am avut mereu încredere în ştiinţă
Mihai Bendeac, actor și membru al juriului din emisiunea iUmor

Miercuri, 7 aprilie, actorul Mihai Bendeac a declarat la Antena 3 că s-a vaccinat cu AstraZeneca, în ciuda tuturor reacțiilor adverse pe care le-au avut unii oameni.

Actorul a precizat că are încredere în medici, cercetători și câștigători ai premiului Nobel, nelăsându-se influențat de „cei care scriu miau ca pisica”.

‘A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica’, a spus actorul Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac s-a vaccinat: „Chill the fuck up și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta!”

Mihai Bendeac a subliniat că din 35 de milioane de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe, Astfel că, el îndeamnă populația să se vaccineze.

„PS – Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz. Chill the fuck up și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta! ?????
PPS – Acum ne luați-vă cuminți popcorn și, pentru că suntem pe Facebook, urmăriți bombardierii si biologii în acțiune.”, a scris pe Facebook Mihai Bendeac.

În timp ce asistenta medicală îi administra vaccinul, Mihai Bendeac a arătat că are simțul umorului, chiar dacă se teme de ace.

Mesajul lui Mihai Bendeac înainte de vaccinarea cu serul de la  AstraZeneca

În urmă cu două zile, înainte de vaccinarea anti-COVID-19, Mihai Bendeac a postat un mesaj pe o rețea de socializare, unde a criticat modul în care unele persoane privesc situația epidemiologică în care ne aflăm.

„CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII?

Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni.

Acum 2 ani, un domn pompier, în ultima lui zi de serviciu, a povestit următoarea întâmplare. Ajuns la un incendiu îngrozitor, oamenii i-au spus că e un bebeluș în casa care ardea. Omul nostru s-a aruncat în flăcări, riscându-și viața, și a găsit bebelușul prins în spatele unui dulap. Copilul avea deja arsuri. A luat copilul în brațe, s-a uitat împrejur și a descoperit singura cale liberă care mai rămăsese: un geam.

S-a dus către fereastră și a strigat colegilor: “Hai băăă! Luați-l!!!”
În acel moment, s-au auzit câteva voci urlând: “Nu-l dați pe geam, că încă nu e botezat!!!”.
Aceștia sunt cei care vor mai muri peste câteva luni din cauza COVID.

Eu miercuri mă vaccinez.

Seară frumoasă și dați share!

PS – Nu vă lăsați îngrijorați de comentariile ce vor urma la această postare. Știința și inteligența nu se vor opinti în “Nu-l dați pe geam, că nu e botezat”!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Mihai Bendeac.

Adauga un comentariu