Cancan

Moment intim la Survivor România. Cine sunt cei doi Războinici între care s-a înfiripat o relație

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Moment intim la Survivor România. Cine sunt cei doi Războinici între care s-a înfiripat o relație
Gesturile tandre dintre Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor au fost observate și de către alți colegi

Se pare că doi dintre „războinici” au fost protagoniștii unui moment intim la Survivor România, după cum se vede în imaginile din galeria foto. Aceștia sunt nimeni alții decât Albert Oprea și Maria Chițu care au devenit suspect de apropiați. Mai mult, și colegii lor au observat anumite gesturi intime și tandre între aceștia.

Dragostea plutește în aer la Survivor România. Albert Oprea și Maria Chițu sunt din ce în ce mai apropiați. Chiar Albert a mărturisit că dorm mai des împreună, îmbrățișați. Aceste gesturi tandre dintre ei au fost observate și de către colegii lor de echipă. Maria și Albert, din tabăra Războinicilor de la Survivor, au pe zi ce trece o relație din ce în ce mai apropiată, iar acest lucru le dă de gândit colegilor de echipă.

Moment intim la Survivor România

Totuși, Adelina susține că „războinica” se dă bine pe lângă tânăr, pentru că el a ieșit favoritul publicului de multe ori.

„Simbioza asta dintre ei funcționează. Adică Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva acolo seara lângă el”, a spus Adelina la Kanal D.

„Cred că încearcă și ea un mic conflict cu mine, pentru că eu sunt favoritul publicului și eu am cea mai mare putere din partea publicului”, a comentat Albert afimația Adelinei.

Dincolo de toate acestea, Albert Oprea și Maria Chițu devin din ce în ce mai apropiați la Survivor România. Cei doi au fost surprinși de către camere în timp ce dormeau îmbrățișați. De asemenea, Albert Oprea i-a spus Mariei Chițu că îi place de ea. Înainte ca între ei doi să aibă loc o discuție profundă, Maria Chițu l-a numit pe Războinici „bărbată-miu”, iar Albert i-a spus ei „iubi”.

Albert nu neagă relația cu Maria

Mai mult, Albert Oprea nu neagă că între el și Maria Chițu ar exista o apropiere din ce în ce mai mare la Survivor România. Ba chiar, „războinicul” a recunoscut că au dormit îmbrățișați și că a apreciat-o pe Maria încă de la început.

„Eu cu Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine. Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărul. Mai este și frig, mai este și… asta e”, a mărturisit Albert Oprea.

Și alții au văzut această apropiere

Gesturile tandre dintre Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor au fost observate și de către alți colegi de la Survivor România.

„Maria, de când a venit în competiție, s-a apropiat mult de Albert. Doarme cu el, chiar și în momentul de față, îi văd foarte apropiați. Când dorm, se țin în brațe sau dorm față-n față, foarte apropiați. Cred că între ei este ceva puțin mai mult decât colegialitate și asta se vede prin gesturile lor. Nu mă deranjează cu nimic, pot să fie împreună, pot să se sărute, să doarmă, pot să facă dragoste, pot să facă de vor ei, dar măcar de-ar face parte din echipa asta… Se vede că sunt doar pentru ei. De aia probabil se înțeleg ei foarte bine”, a spus și Marius Crăciun. Așadar, nu e exclus să mai vedem din când în când câte un moment intim la Survivor România.

Adauga un comentariu