National

Monica Pop, despre impactul pandemiei asupra tuturor: „Este un popor în depresie”

Publicat: 22 nov. 2020

Duminică, 22 noiembrie, celebrul medic oftamolog, Monica Pop, a vorbit la România TV despre pandemia provocată de noul coronavirus, care întristează viața tuturor românilor.

„85 din 100 de pacienți s-au vindecat de boala asta. Boala, după părerea mea, există. O să vedem și la discuția despre vaccin. Sunt multe întrebări de pus.

De sărbători, fiecare familie trebuie să facă așa cum consideră că trebuie să facă. Este un popor în depresie. Astăzi e bun un medicament, mâine nu mai e. Pe cine și cum să mai credem?

Eu nu cred că medicamentele acestea au făcut rău. Era normal să se facă un tratament, așa cum s-a putut”, a spus Monica Pop.

Medicul Monica Pop, detalii despre vaccinul anti COVID-19. Ce lucruri trebuie să cunoască populația

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, a venit cu o serie de precizări pe pagina sa de Facebook, în ceea ce privește vaccinul anti COVID-19. Monica Pop este de părere că oamenii trebuie să ştie care sunt contraindicaţiile vaccinului, care sunt efectele adverse şi dacă cei care au avut boala mai au nevoie de imunizare.

„CORECT INFORMAȚI?! PROSPECTUL?

OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE:

  1. Care sunt CONTRAINDICAȚIILE acestui vaccin? Afecțiuni, sarcină, vîrstă??!!

  2. Copiii mici care sunt oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?

  3. Care sunt efectele adverse cunoscute pană acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?

  4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?“, a scris Monica pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Cei care au avut boala mai fac vaccinul?“

Medicul oftalmolg se întreabă dacă persoanele care sunt infectate cu COVID-19 se mai vaccinează sau nu.

„5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?

  1. Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza? (e perfect posibil sa nu fie)

UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SUNT VACCINATI!”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.

„Dacă faceți leucemie, Doamne ferește, după vaccinul ăsta?”

Monica Pop, a șocat întreaga lume medicală și a speriat milioane de români cu o afirmație pe care a făcut-o recent. Într-o intervenție la Antena3, medicul oftalmolog, Monica Pop, s-a arătat îngrijorată de efectele secundare pe care acest vaccin le-ar putea avea în câțiva ani, sugerând chiar că oamenii ar putea dezvolta leucemie.

„Categoric nu mă voi vaccina și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni”, a declarat Monica Pop.

Atacată fulgerător de Cristian Tudor Popescu

Monica Pop a fost atacată extrem de dur de către Cristian Tudor Popescu, care se întreabă dacă aceste campanii agresive nu afectează cumva siguranța națională.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională.  De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus Cristian Tudor Popescu.
Adauga un comentariu