Actualitate

Motivul pentru care o femeie a rămas însărcinată cu cumnatul său, iar soțul nu are nimic împotrivă

Publicat: 27 iul. 2021
Rachel Wilcox a devenit mamă surogat pentru cumnata sa Amanda, care a rămas infertilă în urma unui cancer de colon

Rachel Wilcox este protagonista unei povești de viață interesante care a uimit pe toată lumea. Aceasta este mamă a trei copii, iar acum poartă o nouă viață în pântecele ei, însă copilul este al cumnatului. Și, culmea, totul s-a petrecut cu știrea soțului ei care a fost de acord.

O femeie este însărcinată cu cumnatul său, iar soțul ei nu are nimic împotrivă. Povestea unei familii din America a șocat și a uimit totodată pe foarte multă lume. Rachel a rămas însărcinată, dar copilul nu este al soțului său, ci al cumnatului. Și cu toate astea, partenerul său de viață nu este gelos. Ei bine, explicația este una incredibilă!

Femeia care a rămas însărcinată cu cumnatul său

Micah Wilcox nu este deloc deranjat de faptul că soția sa, Rachel, poartă în pântece copilul cumnatului său. Ei bine, povestea a două familii din America a surprins pe toată lumea. Rachel Wilcox are trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar de această dată tatăl copilului nu este soțul său. Deși pare incredibil, aceasta poartă în pântec bebelușul cumnatului său. Mai suprinzător este faptul că soțul său nu este deranjat de acest lucru. Și, culmea, cumnata sa nu are nimic împotrivă. Ei bine, explicația este una destul de puternică.

Amanda, cumnata sa, a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar acest lucru a lăsat-o infertilă. Pentru că și-a dorit foarte mult să aibă un copil, Rachel Wilcox s-a oferit să fie mamă surogat pentru sora soțului său.

„Când eram însărcinată cu al treilea copil îi povesteam medicului meu despre situația Amandei. Acesta m-a privit și mi-a spus: «Dar știi că poți să fii mamă surogat pentru ea, nu?» Am început să râd. Îi spusesem deja că sarcina cu numărul 3 va fi ultima pentru mine”, a declarat Rachel.

Amanda și Rachel se cunosc din copilărie

Amanda și Rachel se cunosc din copilărie, iar cele două au o relație foarte strânsă. Propunerea acesteia a venit ca un miracol pentru sora soțului său.

„Eu și cu Amanda avem o relație strânsă de foarte mulți ani. Sunt cu fratele ei de când eram în liceu, practic am crescut împreună. Mai multe decât cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a mai spus Rachel.

Astfel, Rachel va aduce pe lume o fetiță, mai degrabă, copilul cumnaților săi. De asemenea, cei trei copii ai lui Rachel au înțeles situația și abia așteaptă să-și cunoască verișoara. Rachel s-a căsătorit cu fratele Amandei, iar prietenia dintre cele două s-a transformat într-o relație de rudenie.

Rachel a sprijinit-o pe Amanda în lupta cu cancerul

Rachel a fost alături de cumnata sa când a fost diagnosticată cu cancer la colon. În timp ce Amanda și Reid căutau soluții pentru a putea deveni părinți, Rachel a venit cu ideea de a le dărui un copil.

„Am început să analizăm adopția după tratamentul meu, dar, din cauza diagnosticului meu de cancer, nu am fost adecvați”, a spus Amanda.

Astfel, aceștia au ales surogatul gestațional, unde ovulul Amandei și sperma lui Reid au însemnate la Rachel, pentru ca bebelușul să nu fie legat genetic de mama surogat. În februarie, după o serie de analize, clinica a confirmat că Rachel este însărcinată.

„Nu există cuvinte care să explice cât de recunoscătoare sunt. Rachel este cea mai altruistă ființă umană pe care o cunosc”, a spus Amanda.

Adauga un comentariu