National

Necropsia lui Sebi a descris ultimele clipe din viața băiatului: “A murit așteptând…”

Publicat: 06 apr. 2021
Trupul neinsufletit a lui Sebi, baiatul disparut din Arad, descoperit intr-un tufis
Necropsia lui Sebastian nu a ajuns in ca la final insa anchetatorii sustin ca baiatul a murit asteptand sa fie salvat

Necropsia lui Sebi nu a ajuns la final, însă rezultatele preliminarii au reușit să scoată la iveală o nouă ipoteză în cazul morții micuțului. Băiețelul a fost descoperit în urmă cu câteva zile într-un tufiș. Tanarul a plecat de acasă să muncească cu ziua la stână și de atunci nu a mai fost văzut.

Salvatorii au încercat zile la rând să îl găsească, însă fară rezultat.

Ce s-a descoperit la necropsia lui Sebi

În urmă cu câteva zile, trupul neînsuflețit al micuțului a fost descoperit la 9 km de casă, într-un tufiș. Macabra descoperire a fost făcută de către câinele unui cioban. Anchetatorilor le rămâne de stabilit cauza care a dus la decesul băiatului de doar șapte ani. Necropisa se afla nu este încă finalizată, însă rezultate preliminare spun că băiatul ar fi murit așteptând să fie găsit!

 Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a dispărut din luna ianuarie, în zona Vânători, judeţul Arad. A fost o adevărată desfășurare de forțe în încercarea de a-l găsi. La căutări au participat localnici, mai multe echipaje din poliție, câini de urmărire, un elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune dar și voluntari din asociații. Căturările au fost însă un zadar.

Timp de câteva luni, aceștia nu au descoperit nici măcar o urmă a copilului, deși căutările fuseseră extinse pe zeci de kilometri!

Câinii unui cioban i-au descoperit trupul într-un tufiș la doar 9 km de casă. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost transportat la INML pentru a se efectua necropsia, care ar putea să le ofere anchetatorilor piste în ceea ce privește cauza morții.

Necropsia parțială arată că moartea s-a nu a fost cauzată de acte de violență, ci copilul și-ar fi găsit sfârșitul așteptând să fie salvat. Rezultatele sunt, însă, preliminare și urmează ca medicii să le ofere anchetatorilor rezultatele complete.

Un simplu cioban a reușit ce n-au putut oamenii legii

Organele de ordine au dezvăluit că u fost sesizaţi de către un cioban aflat în zona localității Vânători, într-un tufiș mare, în apropiere de pădure, a fost găsit cadavrul, în stare avansată de descompunere, al unui copil.

„ Un schelet aici o văzut căţeii la spin. O fi mirosit câinele. Am văzut scheletul, cap, un picior între spini, la vreo patru cinci metri de la margine de la spin înăuntru”, povesteşte ciobanul.

Părinții copilului l-au recunoscut după haine

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Răzvan Plic, a declarat luni, pentru AGERPRES, că îmbrăcămintea de pe cadavrul copilului găsit între localităţile Mişca şi Vânători aparţinea lui Sebastian Corbei, fiind recunoscută de părinţii acestuia.

„După spusele părinţilor, hainele sunt aceleaşi cu care era îmbrăcat copilul la momentul dispariţiei. Cu toate acestea, trebuie făcută expertiza ADN pentru confirmarea identităţii, iar pentru asta au fost prelevate deja probe biologice ce vor fi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti”, a declarat procurorul.

Comentarii
 • Indiferent de naționalitate, etnie a fost din păcate un suflețel nevinovat, pur, care a avut o viață chinuită. Trist ce se întâmpla în secolul XXI anul 2021 în România! La asta să ne gândim dragi romani! Ce facem noi pentru ei? Nimic Cu siguranță ai o viață mult mai bună printre îngeri suflețel! Iar pentru români un Paște fericit!

 • Parintii il lasau sa mearga sa munceasca pe la altii. Cine investigheaza vina parintilor?
  Cum iti dai seama la necropsie ca baietelul a murit asteptand sa fie salvat? Cum?

  Pana a invinovati autoritatile ca nu l-au gasit mai este drum lung. Vinovatii principali sunt parintii. Nu conteaza etnia, toti copiii au dreptul la viata normala. Asa vor deveni adulti normali.

 • De ce nu îi investighează nimeni pe părinții acestuia? Cum sa îl lași sa plece sa muncească cu ziua la alții? Aceștia ar trebui sa fie pedepsiți cu închisoarea.

 • Of doamne bietul copil a murit cu zile 😓 nu contează că e țigan armean și așa mai departe, hai să nu mai fim răi 🤔și așa Dumnezeu nea dat o mare pedeapsă să ne rugăm să scăpăm de virusul ăsta nenorocit 🙏E păcat de copilașul ăla bietul de el merita să trăească,, părinți ar trebui sa fie cercetați la trimis la muncă la o vârstră așa fragedă 🤔😓

 • Of doamne bietul copil a murit cu zile 😓 nu contează că e țigan armean și așa mai departe, hai să nu mai fim răi 🤔și așa Dumnezeu nea dat o mare pedeapsă să ne rugăm să scăpăm de virusul ăsta nenorocit 🙏E păcat de copilașul ăla bietul de el merita să trăească,, părinți ar trebui sa fie cercetați la trimis la muncă la o vârstră așa fragedă 🤔😓

 • Am așteptat cu sufletul la gura rezultate în căutarea băiețelului, și trebuie luați la întrebări acești părinți iresponsabili care îl trimitea pe copil să muncească la virsta lui să le aducă lor bani, de ce nu se spune nimic de părinții lui de ce nu mergea la școală, cei apropiați de ce nu l ajuta dacă avea lipsuri acum degeaba îl plînge ți. păcat de sufletul lui blînd!!!

 • Dați afară toți burtoși de polițiști și javrele lor drogat și angajați-i pe cioban și cainii lui. Iar tu Mircea ești o pula de om cu mentalitate și gândire de nazist împuțit.

 • Ce rasist… Ce vină are un suflet de copil, nu contează din altă etnie provine contează ca a murit un copil nevinovat care din cauza necesităților financiare și a nevoilor a mers sa muncească la 9 ani asta trebuie sa neingrijoreze în loc sa fim uniți sa ne ajutam, sau statul autoritățile sa facă ceva sa ajute pe acești copiii sărmani, se găsește câte unul sa critice ca este de altă etnie.Dar nu este tot om?
  🤲🤲🤲

 • Sai ia naiba pe cei care critică ca tot suflet este si copilul asta sa nu mai faceti diferența ca suntem oameni toti ar trebui sa ne ajutam cu toti nu sa criticăm…Dumnezeu să-l odihnească ca el a avut un suflet bun a vrut sași ajute părinți nu are nici o vina el …!!!!

Adauga un comentariu