Cancan ultimă oră

Nico suferă de o afecţiune ereditară: „Nu am ce să fac”

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nico are probleme de sănătate. Îndrăgita cântăreață se confruntă cu o afecțiune ereditară. Aceasta a dezvăluit într-un interviu recent care sunt problemele cu care se confruntă.

Pentru a-și ține boala sub control, Nico a declarat că este nevoită constant să-și facă analizele. Din păcate, ea nu este singura care a moștenit această boală. Surorile interpretei se confruntă cu aceleași probleme.

„Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac un control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”, a declarat Nico la Antena Stars.

„Circulația periferică este un pic «stricată». Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am doar vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac, pentru că e moștenită. Trebuie controlată”, a completat Nico.

Laurențiu Matei, bărbatul care îi este alături lui Nico de 25 de ani

Căsătoriți de 25 de ani, Nico și soțul său, Laurențiu Matei,  formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o frumoasă fiică pe nume Alexandra.

Deși s-au confruntat cu numeroase obstacole de-a lungul relației, aceștia au reușit să treacă cu bine peste toate momentele dificile. Artista a recunoscut că problemele i-au făcut să fie din ce în ce mai uniți, mai ales pentru că Laurențiu i-a fost mereu alături și i-a oferit înțelegere pe tot parcursul mariajului.

„A fost genul de om care a încercat să mă liniștească. El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a explicat Nico.

Adauga un comentariu