Cancan

Nicoleta Dragne, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Cine este și la ce emisiune a mai participat

Publicat: 20 oct. 2021
Nicoleta Dragne îmbrăcată în galben
Nicoleta Dragne s-a numărat printre ispitele de la „Insula iubirii”, emisiune difuzată pe Antena 1. Sursa foto: Facebook/ Bravo, ai stil

Nicoleta Dragne este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acum câțiva ani, blondina a făcut senzație la „Insula iubirii”.

Nicoleta Dragne, ispita de la „Insula iubirii”, pășește cu încredere în platoul emisiunii de pe Kanal D. Ea luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” alături de Rux, Anda Adam, Sensy, Mădălina Pamfile, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Viviana Sposub și Raluca Dumitru. Fosta ispită intră în competiție, după ce, la gala de sâmbătă, 16 octombrie, Carmen Negoiță a fost eliminată.

Cine este Nicoleta Dragne

Nu este pentru prima oară când Nicoleta Dragne apare pe micile ecrane. Ea s-a numărat printre ispitele de la „Insula iubirii”, emisiune difuzată pe Antena 1. Are un băiețel împreună cu Alin Bruno, una dintre ispitele masculine de la aceeași emisiune și fostul soț al Mădălinei Pamfile. După o relație de doi ani, însă, cei doi s-au despărțit. Iată ce a declarat blondina cu mai mult timp în urmă.

„Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ. Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie.

Apoi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă. Nu ştiu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul”, a spus Nicoleta într-un interviu pentru revista OK!

Nicoleta Dragne, despre copilul ei: „Este o minune”

Despre copilul pe care îl au împreună, Nicoleta a spus că este o minune. Din cauza unor probleme de sănătate, ea nu putea să rămână însărcinată și chiar se gândea să facă o serie de tratamente de fertilizare.

„N-am planificat nimic. Eu am câteva operaţii la ovare, era să şi mor din cauza problemelor şi mi s-a spus că nu voi putea rămâne însărcinată natural niciodată. Asta era şi durerea mea că nu o să mă bucur niciodată de un test de sarcină.

I-am spus lui ce probleme am şi chiar discutasem ca până la finalul anului acesta să mergem la un medic din Chişinău care făcea tratamente de fertilizare. Ziceam să mai copilărim un an, dar eu eram deja însărcinată. Nu rămăsesem niciodată însărcinată. Copilul acesta este o minune”.

De ce a ales să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Nicoleta Cătălina Dragne a ales să participe la show-ul de pe Kanal D, pentru a le demonstra tuturor că are stil. Nici bine nu a intrat în emisiune, că a și primit aprecieri din partea juraților. „În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”, a afirmat Raluca Bădulescu, despre noua concurentă.

Frumoasa concurentă a fost întrebată de Maurice Munteanu, unul dintre jurați, pe cine ar vrea să scoată din emisiune, iar ea a răspuns, plină de încredere: „Pe toate!”

Nicoleta Dragne

Pentru prima sa apariție, Nicoleta a ales să poarte o ținută galbenă, care, din câte se pare, a atras privirile tuturor. Ea a declarat că prin participarea la emisiune, vrea să iasă din zona ei de confort.

“Pentru mine, participarea la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, spune Nicoleta Dragne.

Momentul Nicoletei Dragne poate fi urmărit în cursul serii de miercuri, 20 octombrie 2021, începând cu ora 22:30, așa cum chiar ea a anunțat pe pagina de Instagram.

Adauga un comentariu