Cancan

Totul despre Rux, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Copilărie, studii, carieră

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre Rux concurenta de la Bravo ai stil Celebrities Copilărie studii carieră
Rux este una dintre cele mai puternice concurente ale emisiunii de pe Kanal D. Ea luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”

Rux, cunoscută în mediul online ca Rux și opulență, este iubită de milioane de oameni. În urmă cu două luni, ea a ales să participe la o renumită emisiune televizată despre stil, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Rux este una dintre cele mai puternice concurente ale emisiunii de pe Kanal D. Ea luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, alături de Sensy, Mădălina Pamfile, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Viviana Sposub, Otniela Sandu, Anda Adam și Raluca Dumitru. Rux are ținute deosebite, extrem de apreciate de jurați.

Cine este Rux și opulență?

Puțină lume știe, dar numele real al lui Rux este Roxana Erdei. Ea s-a născut în Satu-Mare, într-o familie normală, având încă doi frați.

Rux a avut parte de o copilărie grea. Și-a pierdut tatăl într-un accident, la o vârstă fragedă. Pe blogul personal, ea a povestit cum a reușit să treacă peste toate momentele dificile din viața ei.

„Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogaţi…gen eram trei fraţi dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărţita la trei :))))..ştiu, groaznic:)).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraş deoarece părinţii au fost mutaţi cu locul de muncă şi au zis că vom sta acolo până când tatăl meu va obţine funcţia care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obţinuse transferul şi urma să ne mutăm înapoi în Satu-Mare’’, a povestit Ruxi pe blog-ul personal.

Ce studii are Roxana Erdei?

Rux a studiat, în perioada 2005-2010, la Facultatea de Limbi Moderne și Aplicate din cadrul Universității București, unde a și absolvit. Timp de cinci ani, ea a fost scenarist, regizor și actor, uimindu-și fanii cu personajele pe care le crea.

Ea a dezvăluit că, în viața reală, nu este una și aceeași cu personajele pe care le interpretează. Scopul ei este să ironizeze societatea românească, cu ajutorul persiflării acelor persoane care își etalează bogăția în mediul online.

Fiindcă unii oameni nu au înțeles rolul interpretat de Rux, ea a ales să explice următoarele:

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea”, spune Ruxi.

Rux a făcut parte din proiectul LikeOne

În anul 2015, Rux, alături de Creața, cea mai bună prietenă a ei, au înființat proiectul LikeOne, care le-a adus un succes răsunător. Fiindcă au început să aibă viziuni diferite, după doar trei ani de colaborare, proiectul a luat sfârșit. Astfel, Rux a rămas cu canalul de YouTube, iar Creața cu paginile de Facebook și Instagram ale LikeOne.

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei.

Creața a rămas cu pagina de Facebook și Instagram, o găsiți acolo, urmăriți-o. Probabil că o să se numească LikeCreața. Eu am rămas cu canalul de YouTube, pe mine mă găsiți pe YouTube. Probabil o să se numească LikeRuxi”, spunea Ruxi Opulenta la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Creața au încheiat colaborarea.

După finalizarea proiectului, Rux a creat personajul Ruxi Opulență, care a strâns peste 520 de mii de urmăritori pe Instagram și aproape 900 de mii de fani pe YouTube.

Adauga un comentariu