Actualitate

Noaptea minţii! Clotilde Armand (USR) acuză presa de fake news în legătură cu paza de la Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu” deși există un document care o contrazice – DOCUMENT

Publicat: 01 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noaptea minţii Clotilde Armand USR acuză presa de fake news în legătură cu paza de la Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii Grigore Alexandrescu deși există un document care o contrazice - DOCUMENT
Clotilde Armand este din nou în centrul unui scandal pe tema burselor acordate elevilor

Geste inexplicabil şi de neînţeles făcut de controversatul edil de la Sectorul 1. În presă a apărut informaţia precum că Clotilde Armand a emis un ordin prin care se încetează finanţarea pazei de la Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. După articolele din presă, edilul a avut o reacţie dură spunând că totul este un fake news. Totuşi, în spaţiul public a apărut documentul original şi veridic în care scrie, negru pe alb faptul că paza nu va mai fi finanţata. Așadar, Clotilde Armând a negat un document semnat tocmai de ea.

În aceste condiţii este greu de înţeles cum edilul are curajul să contrazică o evidență şi un document oficial (document verificat şi confirmat de conducerea spitalului cu pricina).

Clotilde Armand acuză presa de fake news dar minte cu neruşinare

Edilul USR-ist se află incă odată odată în centrul unui scandal uriaş după ce a ieşit spunând că presa promovează fake news-ul şi că nu este adevărată informaţia precum că paza de la Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu” nu va mai fi asigurată de Sectorul 1.

După afirmaţiile făcute de Clotilde Armand, în presă a apărut documentul în care se poate vedea cu exactate că edilul nu mai finanţează paza de la spital (VEZI GALERIE FOTO)

„Prin prezenta că informăm că procedurile privind predarea unităţii sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii curente.

Conform celor menţionate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti nu mai poate asigura finanţarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Grigore Alexandrescu” începând cu data de 01.07.2021.

Vă rugăm să întreprindeţi toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea sanitară menţionată”, se arată în documentul semnat de Clotilde Armand.

Așadat, este noaptea minţii cum un primar mai poate să stea în funcţie după ce minte cu neruşinare şi acuză presa că face fake news.

Clotilde Armand, cel mai controversat edil din România?

De-a lungul lunilor, Clotilde Armand a fost prinsă de mai multe ori minţind. Aceasta şi-a făcut o obişnuinţă prin a susţine că se luptă cu mafia și că toată lumea este împotriva ei. Altfel spus, la începutul mandatului a pornit un război cu firma de salubritate din Sectorul 1. În acest sens, firma de salubritate Romprest nu a mai ridicat gunoaiele iar sectorul din București arăta dezastruos, bucureștenii înotând prin gunoaie.

Primarul Sectorului 1 a luat o decizie fără precedent în februarie 2021. A oprit finanțarea a patru dintre cele mai mari și importante spitale din București și din țară.

Astfel, Alexandru Ulici, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”, a comentat hotărârea luată de primarul și consilierii PNL și USR-PLUS din Sectorul 1.

”Nu prea înțelegem decizia, nici temeiul legal al ei. Spitalele din București au trecut, din 2002, în proprietatea publică a Municipiului București. Noi nu putem întreține clădirile pe care le avem. Noi primeam bani de ultilități, gaze și lumină, dar cel mai important era ce se întâmpla asupra clădirilor, verificările generatoarelor și aparaturii din ATI, ignifugare, verificarea centralelor termice și altele. Eu sper să nu fie așa ceva, să se răzgândească, altfel vom avea un gol de 4 milioane de lei.

La minister mi s-a spus că clădirile vor fi trimise la Primăria Municipiului București. Ministerul, chiar dacă e ordonator principal de credite, nu de poate da bani.

Adauga un comentariu