Cancan ultimă oră

Noi informații despre Benone Sinulescu! Care este starea acestuia după ce a fost găsit inconștient în locuința sa

Publicat: 24 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în urmă cu câteva săptămâni în locuința lui. Artistul a fost dus de urgență la spital, iar medicii erau îngrijorați de starea de sănătate a lui. Iată cum se simte acum și ce declarații fac apropiații cu privire la sănătatea vedetei!

Nea Beni a trecut prin momente grele în urmă cu două luni, atunci când a fost găsit inconștient în locuința sa, artistul era în stare gravă și a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Artistul a fost găsit inconștient în casă

Medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate, însă o minune a făcut ca artistul să-și revină. Benone a fost externat, iar acum se află acasă și se simte din ce în ce mai bine. Iată ce declarații au făcut apropiații cu privire la starea lui de sănătate!

”Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă[…].Totul spre bine și mă bucură tare mult […] Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, prietenul foarte bun a lui Benone Sinulescu.

Artistul în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, fiind internat la Spitalul Județean Arad. Soția solistului a declarat că starea de sănătate a lui este una fosrte bună.

Apropiații artistului au fost șocați de auzul veștii că solistul este în stare gravă și s-au rugat pentru acesta. Partenera de viață a lui Benone i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce îl privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului ei.

Adauga un comentariu