Local

Nu există COVID-19 la LIDL Moara de Foc! Sute de ieșeni s-au îmbulzit ca să prindă reduceri la tigăi și hârtie igienică – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 mart. 2021
Sute de ieșeni au luat cu asalt ofertele de la LIDL Iași
Sute de ieșeni au luat cu asalt ofertele de la LIDL Iași

Pare că în zona Moară de Foc, mai exact la LIDL nu există COVID-19 sau aşa reiese din imaginile reprobabile de la fața locului. Sute de ieșeni s-au îmbulzit, dis-de-dimineaţă la deschiderea unui supermarket. Aceștia s-au îmbulzit la intrarea în supermarket iar autorităţile au privit nepăsătoare la scenele aferente.

Goana după aşa zisele reduceri, sărăcia oamenilor a făcut ca în această dimineaţă la LIDL să se îmbulzească sute de ieșeni pentru a prinde vreo ofertă. Nu se cunoaște cu exactitate la ce au avut reduceri ieșenii, dar ținând cont de specificul magazinului dar și de istoricul acestuia, putem crede că reducerile au fost aplicate la diverse tigăi sau hârtie igienică.

Nu se respectă restricţiile impuse de pandemie la LIDL

În această dimineaţă la LIDL Iași din zona Moară de Foc sute de ieşeni au decis să nu respecte restricţiile impuse de pandemia de COVID-19. Cu toate că în municipiul Iași se înregistrează o creştere a cazurilor de infectare cu virusul din Wuhan, China, ieșenii au decis să ignore faptul că şi Terapiile Intensive sunt pline. De altfel, media de vârstă a oamenilor care se îmbulzesc la LIDL este una de 50+ ani, aceștia făcând parte tocmai din categoria de risc. Autorităţile au stat neputincioase la fluxul mare de clienţi, iar despre respectarea distanţei minime nici nu a putut fi vorba.

În fine, reporterii BZI.RO au semnalat de nenumărate ori practicile comercianților care, au fost de multe ori păcăliți de aceștia. Click aici pentru a citi felul în care aceștia își păcălesc clienții.

În încheiere menționăm că zona în care a fost construit respectivul supermarket a stârnit numeroase controverse mai ales din cauza poluarii din zonă. Oamenii s-au plâns că aerul este extrem de poluat în momentul în care constructorii au dărămat fosta fabrică de pâine.

Iașul în scenariul roșu, supermarketurile în scenariul gri

Îmbulzeala are loc în contextul în care, de aproape o săptămână, Iașul se află în scenariul roşu al pandemiei de COVID-19. După ce s-a înregistrat depăşirea indicelui de 3 la mia de locuitori, în municipiul Iași a fost sistată activitatea restaurantelor, jocurilor de noroc, teatrelor și cinematografilor în interior. Asta în condiţiile în care supermarketurile sunt în continuare aglomerate iar acest lucru poate facilita infectarea cu COVID-19 a sutelor, miilor de persoane care le calcă pragul.

LIDL este renumit pentru îmbulzelile de la deschideri

Lanţul de supermarketuri german este cunoscut pentru afinitatea pe care o are atunci când se vorbeşte despre îmbulzelile create la deschideri. De exemplu, acum ceva timp, la un lidl din Brăila sute de oameni s-au îmbulzit pentru a prinde reduceri la hârtie igienică. Ba mai mult, au existat şi conflicte între oameni pe motiv că unii dintre aceastia cumpără mai mult.
Comentarii
 • ce aveti dom’le cu Lidl? nu a cotizat retailerul catre BZI? la orice magazin la deschidere va fi imbulzeala pentru ca lumea e saraca si e mereu avida dupa oferte.

 • in toate magazinele alimentare si cele de bricolaj e la fel !!!! si voi inchideti firmele mici care se taraie de pe o zi pe alta, nenorocitii !!! Scurtarea programului e cea mai proasta masura dobitocilor !!! o sa se imbulzeasca toti in intervalul orar stabilit de cele mai mare scursuri inconstiente!!!
  Sa va duceti dracului cu covidul vostru cu tot

 • cand ati inchis trebuia in super-marketuri sa se gaseasca doar produse alimentare, asa ar fi fost echitabil fata de ceilalti cu firme. Lumea iesea sa se plimbe in kaufland ..carrefour …dedeman

 • cam mic magazinul. iar imbulzeala de pensionari. nu mai scapi de astia nici cu covid.
  comunistilor, multi ati mai fost. peste tot , in autobuze, tramvaie, magazine, blocuri, e plin de voi. nu mai vezi tineri in orasul asta.

 • Kakamas in tigaile voastre. Iar astia care comentati de pensionari sa-mi luati carul la tranta de sobolani drogati cu etnobotanice.

 • Pentru Ionel,
  Ba da, exista un cretin si un gunoi al societatii mult mai mare decat toti pensionarii la un loc si acela esti tu Ionele,fara dubiu.

 • Este trist pentru unii tineri ca nu stiu unde sunt semenii lor ,dar se ingrozesc de multimea de pensionari.Pai pensionarii vin la cumparaturi,atat pentru ei cat si pentru copiii,nepotii lor care fie sunt la serviciu,sau altii mai dorm.Mie mi se pare normal ca dimineata sa fie pensionearii si nu tinerii care fug de la munca pentru niste tigai.Oare toti tinerii sunt liberi dimineata,sau sunt in somaj?Iar daca sunt in somaj nu sunt din cauza pensionarilor,ci tot al tinerilor.

 • sper sa va mature covid pe toti pensionarilor, ca voi ati fost generatia ce ati adus Romania in esecul de azi. toti tinerii sunt la munca in strainatate, uitati-va pe casa scarii, 90% dintre apartamente sunt locuite de pensionari si mai sunteti si tari in gura, cand mai aveti 6 ani ramasi din viata.

 • Ce poti sa ceri de la un vatman(manipulant) si acela somer,n-a putut invata mai mult,prea putin il duce capul.Nu stiu daca apuca pensia de prost ce este.Probabil ca la el in familie nu are pensionari,pentru ca n-au lucrat,s-au ocupat cu altceva.

 • Sunt restrictii impuse de la ora 22:00, mai nou 20:00. Dar in timpul zilei e rasfat. Normal, acum pensionarii sunt vaccinati si circula fara jena dar ceilalti noi tinerii de ce trebuie sa induram mereu? Nici in pandemie nu au inteles nimic. Nu ar mai trebui sa se accepte deschiderea unui magazin cu fast si cu tot felul de oferte. Atat timp cat in pandemie nu se organizeaza cursuri, concerte, de ce sunt atatatia fani intr-un magazin? Acum un an era cu limita de persoane si ne tineau pe afara si nu era nr de cazuri de acum. E pandemie pentru interesele fiecarui. Nu se respecta. Asa cum nici restaurantele din Iasi nu respecta si au servit pe toata perioada lockdownlui mancare in interior. Fraierii stau in casa si smecherii petrec. La noi e viata si tot plange lumea. Sa vedeti in strainatate reguli si amenzi.

Adauga un comentariu