Local

Nu există COVID-19 la LIDL Moara de Foc! Sute de ieșeni s-au îmbulzit ca să prindă reduceri la tigăi și hârtie igienică – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu există COVID-19 la LIDL Moara de Foc Sute de ieșeni s-au îmbulzit ca să prindă reduceri la tigăi și hârtie igienică - FOTO VIDEO
Sute de ieșeni au luat cu asalt ofertele de la LIDL Iași

Pare că în zona Moară de Foc, mai exact la LIDL nu există COVID-19 sau aşa reiese din imaginile reprobabile de la fața locului. Sute de ieșeni s-au îmbulzit, dis-de-dimineaţă la deschiderea unui supermarket. Aceștia s-au îmbulzit la intrarea în supermarket iar autorităţile au privit nepăsătoare la scenele aferente.

Goana după aşa zisele reduceri, sărăcia oamenilor a făcut ca în această dimineaţă la LIDL să se îmbulzească sute de ieșeni pentru a prinde vreo ofertă. Nu se cunoaște cu exactitate la ce au avut reduceri ieșenii, dar ținând cont de specificul magazinului dar și de istoricul acestuia, putem crede că reducerile au fost aplicate la diverse tigăi sau hârtie igienică.

Nu se respectă restricţiile impuse de pandemie la LIDL

În această dimineaţă la LIDL Iași din zona Moară de Foc sute de ieşeni au decis să nu respecte restricţiile impuse de pandemia de COVID-19. Cu toate că în municipiul Iași se înregistrează o creştere a cazurilor de infectare cu virusul din Wuhan, China, ieșenii au decis să ignore faptul că şi Terapiile Intensive sunt pline. De altfel, media de vârstă a oamenilor care se îmbulzesc la LIDL este una de 50+ ani, aceștia făcând parte tocmai din categoria de risc. Autorităţile au stat neputincioase la fluxul mare de clienţi, iar despre respectarea distanţei minime nici nu a putut fi vorba.

În fine, reporterii BZI.RO au semnalat de nenumărate ori practicile comercianților care, au fost de multe ori păcăliți de aceștia. Click aici pentru a citi felul în care aceștia își păcălesc clienții.

În încheiere menționăm că zona în care a fost construit respectivul supermarket a stârnit numeroase controverse mai ales din cauza poluarii din zonă. Oamenii s-au plâns că aerul este extrem de poluat în momentul în care constructorii au dărămat fosta fabrică de pâine.

Iașul în scenariul roșu, supermarketurile în scenariul gri

Îmbulzeala are loc în contextul în care, de aproape o săptămână, Iașul se află în scenariul roşu al pandemiei de COVID-19. După ce s-a înregistrat depăşirea indicelui de 3 la mia de locuitori, în municipiul Iași a fost sistată activitatea restaurantelor, jocurilor de noroc, teatrelor și cinematografilor în interior. Asta în condiţiile în care supermarketurile sunt în continuare aglomerate iar acest lucru poate facilita infectarea cu COVID-19 a sutelor, miilor de persoane care le calcă pragul.

LIDL este renumit pentru îmbulzelile de la deschideri

Lanţul de supermarketuri german este cunoscut pentru afinitatea pe care o are atunci când se vorbeşte despre îmbulzelile create la deschideri. De exemplu, acum ceva timp, la un lidl din Brăila sute de oameni s-au îmbulzit pentru a prinde reduceri la hârtie igienică. Ba mai mult, au existat şi conflicte între oameni pe motiv că unii dintre aceastia cumpără mai mult.

Adauga un comentariu