Titlurile zilei

O adolescentă a fost târâtă într-o pădure din Iași și violată cu bestialitate de fostul iubit. Nu a spus nimic de rușine, iar la scurt timp a fost din nou abuzată

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O adolescentă a fost târâtă într-o pădure din Iași și violată cu bestialitate de fostul iubit. Nu a spus nimic de rușine iar la scurt timp a fost din nou abuzată
Polițiștii din Iași, alături de o adolescentă

Caz incredibil la Iași. Un individ a luat cu forța dintr-un magazin o puștoaică și a violat-o de mai multe ori. A fost nevoie de mai bine de 3 ani pentru ca violatorul să fie tras la răspundere, iar zilele trecute a ajuns în pușcărie. Cinci ani va sta individul acolo, după ce anchetatorii au reușit să probeze agresiunile

O adolescentă a fost răpită din fața unui magazin și violată în repetate rânduri. Zilele trecute, agresorul său a ajuns în arest și are de stat în spatele gratiilor 5 ani. Povestea începe în anul 2017, în satul Domnița, din comuna Țibana. Pe 8 iunie, adolescenta în vârstă de 16 ani a mers la un magazin împreună cu două prietene. Copila a cărei identitate o vom proteja a fost abordată de fostul ei prieten.

După ce prietenele ei au intrat în magazin, adolescenta a fost trasă de mâini până într-o zonă împădurită, iar acolo a fost violată. După ce a fost batjocorită, copila nu a spus nimic, de rușine. Ulterior, după aproape două săptămâni, cei doi s-a întâlnit din nou, de această dată în zona Breazu, unde lucrau. Costel Marin avea 21 de ani atunci, iar adolescenta 16. A violat-o de mai multe ori, cât timp au fost la muncă. Abia după ce a plecat de acolo tânăra le-a povestit părinților prin ce a trecut.

A primit 5 ani de închisoare pentru că și-a violat fosta iubită

După ce au aflat prin ce a trecut fata lor, părinții au mers la poliție și au depus o reclamație. Asta se întâmpla în anul 2017. Timp de mai mult de 3 ani, oamenii legii au făcut verificări și l-au trimis în judecată. Într-un final, zilele trecute, Costel Marin a fost condamnat la 5 ani de pușcărie. Polițiștii, cu mandatul de executare a pedepsei în mână, au mers la poarta bărbatului și l-au condus spre închisoare.

„Polițiștii Postului de Poliție Țibana au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare emis de Judecătoria Iași, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din comuna Țibana. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un alt individ a primit 18 ani de pușcărie pentru viol

În urmă cu câteva luni, un individ acuzat că a batjocorit două rude minore a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 18 ani și două luni de temniță. De asemenea, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au obligat pe Iulian Ciasnog să le achite victimelor câte 20.000 de euro, drept daune morale. Astfel, două minore au fost nevoite să treacă prin experiențe groaznice, fiind supuse la perversiuni inimaginabile. Cel care le-a abuzat sexual este nimeni altul decât tatăl și, respectiv, unchiul celor două fetițe, spun procurorii ieșeni. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Iulian Ciasnog (46 de ani), pentru viol, agresiune sexuală, corupere sexuală a minorilor și violență în familie. Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii iulie 2018 și pe 5 august 2018, individul ar fi violat-o pe fiica sa în vârstă de 15 ani, copila fiind diagnosticată cu o afecțiune teribilă.

„Inculpatul a violat-o pe fiica sa minoră, întreținând cu aceasta, prin constrângere și profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința, două raporturi sexuale complete. Cu ocazia consumării primului raport sexual cu aceasta, inculpatul a mângâiat-o pe cealaltă minoră, de cinci ani, în zona genitală, sărutând-o pe gură, după care, în prezența acesteia, a întreținut un raport sexual oral cu cealaltă parte vătămată. În cursul lunii iulie, inculpatul, fiind singur la domiciliu cu minora de cinci ani, a întreținut cu aceasta, prin constrângere și profitând de imposibilitatea ei de a-și exprima voința, un raport sexual oral complet”, au menționat procurorii ieșeni.

Adauga un comentariu