International

O femeie şi-a înjunghiat soţul când a văzut o poză din tinereţe în care apărea cu o altă femeie mai tânăra care era chiar ea

Publicat: 25 ian. 2021
Leonora N dn Mexic ținută în custodie de polițiști după ce și-a înjunghiat soțul pe fondul unei crize de gelozie
Leonora N și-a înjunghiat bărbatul după o criză de gelozie și a fost arestată de polițiști

Întâmplare tragic-comică în localitatea Sonoră din Mexic. O femeie geloasă şi-a înjunghiat soţul după ce a descoperit o poză cu acesta din tinereţe. În poză, bărbatul apărea alături de o femeie tânără. Fără să stea pe gânduri, soţia geloasă a trecut la fapte. Totuşi, s-a dovedit că în poză apărea tocmai soţia geloasă în tinereţe. Concret, poză era din tinereţe, iar bărbatul apărea în poză chiar cu actuala soţie.

Femeia a fost arestată la scurt timp de oamenii legii şi este acuzată de tentativă de omor. Norocul bărbatului a fost că vecinii i-au auzit ţipetele acestuia şi au anunţat poliţiştii care au interventi prompt.

O soţie geloasă şi-a înjunghiat soţul din cauza unei poze în care amândoi apăreau.

Gelozia este una dintre cele mai ” grele ” boli dintr-o relaţie. În speţă, din cauza acestor lucruri pot apărea adevărate tragedii. Vorbim despre un acces de gelozie greu de înţeles şi justificat. Soţia şi-a înjunghiat bărbatul din cauza faptului că acesta avea o poză în care apărea ea şi el înainte de a se căsători.

Fără să ceară prea multe informaţii, soţia a trecut la fapte. Juan N, soţul femeii a apucat să îi explice soţiei geloase abia după ce a fost înjunghiat. Bărbatul a reuşit să îi ia cuţitul din mână soţiei sale, iar poliţiştii a venit la scurt timp după aceea, alteraţi de vecinii care au auzit ţipete venind din casa celor doi.

Din fericire, femeia nu a reuşit să îşi pună tot planul la cale. Bărbatul a scăpat cu viaţă şi se află internat în aceste momente la un spital. Totuşi, femeia se află în faţa unor acuzaţii pentru care ar putea petrece o bună bucată din viaţă în spatele gratiilor

Gelozia a făcut victime şi în România

Cel mai recent caz de gelozie care s-a terminat prost, în România, a fost în judeţul Gorj. Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a ucis cu sânge rece soţia după ce a prins-o pe aceasta vorbim la telefon cu un alt bărbat. Gestul bărbatului nu este de explicat, mai ales că vecinii chiar şi primarul comunei îi considerau o familie saracaciosă, muncitoare și fără antecedente violente.

Apariţia geloziei este un instinct de tipul: fight or flight, adică luptă sau fugi, un instinct de apărare declanşat de creier atunci când ne simţim principalele nevoi fizice şi emoţionale ameninţate. Partea creierului care asigura supravieţuirea primară este cea responsabilă de apariţia geloziei, ca răspuns la o ameninţare şi anume teamă de abandon! Aşadar senzaţia de gelozie ascunde un fenomen biologic foarte strict. Principala cauză a lui fiind teamă că relaţia în care ne aflăm se va destrăma.

Adauga un comentariu