Local

Accident rutier grav în capăt CUG. O persoană a intrat în comă, după ce a fost lovită de un autocar – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 16 iun. 2021
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în capăt CUG. Şoferul unui autocar BorgWarner (Delphi) în timp ce efectua manevra de dat cu spatele nu s-a asigurat şi ar fi lovit persoana.

Victima se afla în aceste momente în ambulanţă, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de urgenţă.

UPDATE: Bărbatul de 59 ani  are politrauma șoc hemoragic. A făcut două stopuri cardio-respiratorii și a fost resuscitat. În acest moment se află la secția de Chirurgie Vasculară deoarece are plagă la artera poplitee.

UPDATE: Bărbatul este în stare gravă, aflându-se în comă.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului i-au luat probe şoferului. Acesta a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul este negativ.

Apelul către numărul unic de urgență 112 s-a făcut cerând şi ajutorul pompierilor de la descarcerare. Bărbatul a fost scos de sub autocar, fără intervenţia pompierilor. Poliţia a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal pe numele şoferului pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din păcate este un unghi în care nu prea se pot vedea pietonii, din primele informaţii se pare că pietonul se afla fix în spatele autocarului, traversând prin loc nepermis.

Comentarii
  • E vina pietonului normal, ca intotdeauna pietonii sunt vinovati. Soferii de autocar/tir care stau pe telefoane nonstop nu sunt vinovati niciodata

  • Nu numai ca vizibilitataea este ZERO, dar si o banda pe stanga si o banda pe dreapta sunt tot timpul ocupate de TIR uri. Si asa zona este fffffffff aglomerata, avem si cate o banda ocupata pe sens. In fine. Noi vorbim si ei nu fac nimic.

  • Ala nu este autocar. Este o cioata de masina (exact cum zice Dinte), si costa maxim 3500€ in Germania. Cam astea sunt ciuveele care circula in Iasi. Astia sunt adevaratii patroni: Dinte, Iacomi&Company

  • Numai figuranți la Filatur, se cred șoferi „profesioniști” de exterioare, Dar faza asta cu spatele e cam nașpa, autocarul/autobuzul nu avea semnale sonore pe mersul înapoi?Ar fi auzit pietonul, nici nu exista conduita preventiva pt pietoni, a traversat și în loc nepermis, baga șoferul degeaba, și firma filatur e de vina ca nu are aceste dotări pe cazanele de mașini. Șoferii chiar sunt în pericol cu aceste autobuze.

  • Daca s-ar monta camere ca in toate tarile normale la toate vehiculele cu vizibilitate zero cand dau cu spatele nu ar mai fi atatea accidente si nu ar mai fi pietonul vinovat

Adauga un comentariu