Local

O tânără din Iași s-a îndrăgostit de două geci din magazinul Marc O’Polo și s-a gândit să plece cu ele acasă. A avut ghinion: au observat-o paznicii

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
O tânără din Iași s-a îndrăgostit de două geci din magazinul Marc OPolo și s-a gândit să plece cu ele acasă. A avut ghinion au observat-o paznicii
O tânără de 23 de ani a ajuns după gratii după ce a încercat să fure două geci dintr-un magazin din Iași

O tânără din Iași a ajuns după gratii după ce a încercat să fure două geci din magazinul Marc O’Polo. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar femeia se află sub control judiciar. Dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare

Două geci din magazinul Marc O’Polo, din Iași, i-au adus mari bătăi de cap unei tinere de 23 de ani. Pentru că o singură geacă valora peste 2.000 de lei, femeia s-a gândit că merită să încerce să le ia fără să achite vreun leu. Aceasta a plecat cu ele din magazin, dar a fost prinsă. Pe fir au intrat polițiștii Secției 3, iar femeia a fost condusă la audieri. După ce a povestit cum s-au petrecut lucrurile, agenții au decis să o rețină pentru 24 de ore.

Tânăra din Iași, care a furat din magazinul Marc O’Polo, a fost reținută

Oamenii legii fac verificări.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au reținut, la data de 08 ianuarie 2024, o tânără, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Iași bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate a rezultat că în zilele de 15.12.2023, respectiv 17.12.2023, tânăra ar fi sustras două geci dintr-un complex comercial din municipiul Iași, în valoare de 4.380 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 08.01.2024, polițiștii au reținut tânăra pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. La data de 9 ianuarie 2024, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, ocazie cu care procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de aceasta pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dosare penale pe bandă rulantă pentru furt din magazine

Polițiștii ieșeni deschid periodic dosare penale pentru furt. La finalul anului trecut, o tânără polițistă a fost prinsă tot la furat de haine într-un centru comercial. Atunci, Geanina Francesca Lorenț, o angajată a Ministerului de Afaceri Interne (MAI), având funcția de funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași, a fost prinsă cu produse neplătite. Geanina Francesca Lorenț se afla pe data de 6 noiembrie într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu.

La un moment dat, alarma a sunat. Paznicul a ajuns lângă femeie și a verificat-o. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că are mai multe articole vestimentare ascunse. Conform procedurilor, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor. Oamenii legii au luat-o la întrebări pe tânără, iar într-un final au aflat că este agent în cadrul MAI.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal și are de dat explicații în fața legii. Rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu tânăra din Iași care a furat din magazinul Marc O’Polo.

Comentarii
Adauga un comentariu