International

O tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness: ”A fost o chimie între noi chiar de la bun început”

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness A fost o chimie între noi chiar de la bun început
După ce şi-a pierdut speranţa că-şi va întâlni sufletul pereche, o tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness

Dragostea nu are limite. O dovedeşte şi această poveste de iubire în care o tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness. Chiar dacă tânăra mărturiseşte că foştii iubiţi puneau presiune ca să slăbească, iar ea şi-a pierdut în încrederea şi a renunţat la iubire între timp, se pare că fata şi-a găsit în sfârşit fericirea în braţele sportivului.

O tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness

După ce şi-a pierdut speranţa că-şi va întâlni sufletul pereche, o tânără obeză s-a logodit cu un instructor de fitness. Cei doi au mărturisit că a fost dragoste la prima vedere, iar acum sunt extrem de fericiţi împreună.

Brittany Jacques, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că foştii ei iubiţi puneau presiune pe ea să slăbească. În ciuda faptului că, iniţial, toţi erau atraşi de felul în care arata… ulterior, după ceva timp, aceştia o voiau slabă.

Tânăra şi-a pierdut încrederea în sine şi a renunţat la iubire, însă, după ceva timp şi-a găsit fericirea şi liniştea în braţele unui instructor de fitness. Cei doi s-au simţit foarte bine la prima lor întâlnire, iar relaţia lor a evoluat de-a lungul timpului. Au mărturisit că a fost dragoste la prima vedere, iar acum sunt logodiţi.

”Renunţasem amândoi la întâlniri atunci când ne-am cunoscut, dar a fost chimie între noi chiar de la bun început. Mi-era teamă pentru că îmi pieedusem încrederea în mine. Foştii mei iubiţi îmi spuneau că mă vor părăsi dacă nu slăbesc. Am început să ţin diete şi să merg la sală.

Însă, la un moment dat mi-am dat seama că făceam un lucru greşit. Mă schimbam pentru nişte oameni şi nu era în regulă. Un bărbat trebuia să mă placă fix aşa cum eram. Iar Matt asta a făcut şi sunt extrem de fericită”, a declarat Brittany pentru mirror.co.uk.

Matt a avut relaţii cu femei slabe, dar majoritatea erau nemulţumite de felul în care arătau şi încercau mereu să schimbe ceva la ele. Tânărul a fost atras, în primmul rând, de pozitivismul debordant al lui Brittany. Din păcate, ei primesc tot felul de comentarii negative, deoarece fizic nu se potrivesc.

Matt şi Brittany nu se las afectaţi de vorbele rele şi îşi trăiesc povestea de dragoste.

O femeie şi-a părăsit soţul pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani

Joanna Girling, din Norfolk, şi-a părăsit soţul după 20 de ani de căsnicie pentru un tânăr în vârstă de 24 de ani. Femeia, însă, şi-a luat ţeapă vieţii sale după decizia radicală pe care a luat-o.

Joanna era în vacanţă, în Sharm El-Sheik, cu John. Cei doi soţi au vrut să se relaxeze câteva zile şi să se simtă bine. Însă… femeia, în vârstă de 45 de ani, a căzut pradă farmecului unuit tânăr egiptean, în vârstă de 24 de ani. Joanna s-a îndrăgostit iremediabil şi a făcut tot posibilul să-şi trăiască povestea amorosa.

Femeia a obţinut chiar şi un certificat de căsătorie fals pentru a putea întreţine relaţii sexuale cu noul iubit, deoarece legile privind sexul înainte de căsătorie sunt foarte stricte în Egipt. Ba chiar, Joanna a închiriat şi un apartament unde să se intaneasca cu amorezul ei. Doar că tânărul de 24 de ani a profitat de slăbiciunea femeii, a lăsat-o fără bani şi apoi a părăsit-o spunându-i că se căsătoreşte cu o egipteancă.

”Am crezut că Hassan mă iubeşte, mi-a spus că vrea să ne căsătorim. Dar totul a fost doar o minciună. M-a folosit pentru bani, mă simt ca o idioată. Am renunţat chiar şi la căsnicia mea de 20 de ani pentru el”, povesteşte femeia.

După dezamăgirea suferită, Joanna a început o relaţie cu un alt tânăr egiptean. În ciuda faptului că familia ei o consideră naivă, femeia crede că de această dată a cunoscut dragostea adevărată alături de Hysm.

Adauga un comentariu