Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița – FOTO

Publicat: 20 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Moșneagu s-a pregătit intens pentru petrecerea burlăcițelor. Actrița și-a luat prietenele și, împreună, au plecat într-o destinație europeană de vis, loc în care se vor distra pe cinste. Pe rețelele de socializare, s-au publicat mai multe imagini din peninsula aleasă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc cu pași repezi pentru cununia religioasă. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu două săptămâni și sunt în culmea fericirii. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, actrița a plecat cu prietenele sale în Roma pentru petrecerea burlăcițelor.

Oana Moșneagu își organizează petrecerea burlăcițelor în Roma

Oana Moșneagu este una dintre cele mai îndrăgite actrița de la noi din țară și se pregătește cu pași repezi de marele eveniment din viața ei. Vedeta și Vlad Gherman urmează să se căsătorească pe 2 iunie, în cadrul unei ceremonii de vis în Capitală.

Așa cum cere tradiția, înainte de nuntă, cei doi vor avea parte de petreceri cu prietenii, unde se vor distra pe cinste. Oana Moșneagu a „furat startul” și a decis să meargă câteva zile în Roma alături de prietenele sale. Cu toate că își făcea griji cu privire la temperaturi, se pare că actrița a făcut ținutele potrivite pentru plimbare în capitala peninsulei.

Oana Moșneagu, probleme cu rochia înainte de cununia religioasă

Deși trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, Oana Moșneagu a avut parte e o situație dificilă. Actrița și Vlad Gherman urmează să se căsătorească religios pe data de 2 iunie, zi în care vor avea și petrecerea, într-o locație de vis din București.

Oana Moșneagu a întâmpinat o problemă majoră în ceea ce privește ținuta, deoarece rochia pe care a comandat-o nu era măsura potrivită. Totodată, Vlad Gherman și-a achiziționat costumul pe mire în funcție de aceasta.

„Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochie pentru cununie, după ce a venit rochia comandată nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcție de ea.”, a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Adauga un comentariu