Cancan ultimă oră

Oana Roman, apariție spectaculoasă. Aceasta a slăbit enorm

Publicat: 15 aug. 2020
Oana Roman a slăbit spectaculos

Oana Roman a trecut printr-o transformare de senzație. Iată cum arată după ce a slăbit foarte mult.

În ultima vreme, vedeta a postat pe o rețea socială mai multe fotografii în care se vede cât de mult a slăbit. De altfel, Oana a vrut să demonstreze tuturor că se poate. A început încă din luna noiembrie un program de slăbit și acum culege rezultatele. Se pare că nu este vorba despre o dietă strictă sau ore întregi petrecute la sală, ci doar despre ambiție și perseverență.

Internauții au observat imediat diferența și au felicitat-o și încurajat-o pe vedetă în număr mare.

„Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate”

„Da. Se poate. Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură

După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a spus Oana Roman.

Mai sunt sau nu împreună? Oana Roman dă cărțile pe față în privința relației cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultimul an în ceea ce privește relația cu tatăl fetiței sale, Marius Elisei.

Oana Roman a vorbit cu sinceritate, într-un interviu pentru revista Ok Magazine, despre conflictele care au existat în relația cu tatăl copilului ei și despre cum a reușit să treacă peste probleme și să rămână alături de partenerul ei.

Fiica lui Petre Roman a încadrat acest an ca fiind unul dintre cei mai buni ani din viața sa, în ciudat faptului că s-a despărțit de Marius Elisei, pentru că a reușit să se mute în casa mult visată, cumpărată la un preț mic.

„A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor.”, a declarat Oana într-un interviu exclusiv pentru OK Magazine.

„Nu s-a ajuns la o despărțire definitivă și irevocabilă”

„Da, a fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund. Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei(…) Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă. (…)Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez”, a mărturisit vedeta.

„Sunt momente în care zicem: gata, s-a terminat!”

„Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi. Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a mai spus Oana pentru Ok Magazine.

Adauga un comentariu