Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal, după ce a fost executată silit. Ce se întâmplă dacă nu plătește 174.000 de euro

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal după ce a fost executată silit. Ce se întâmplă dacă nu plătește 174.000 de euro
Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal, după ce a fost executată silit

Oana Zăvoranu este executată silit după ce ar fi împrumutat de la medicul Ion Constantin, o sumă enormă de bani, pentru care a girat cu propria-i locuință. Păgubitul a luat măsuri radicale, solicitând excutarea silită a vedetei. Oana Zăvoranu ar trebui să achite 174.000 de euro, altfel pierde casa.

Oana Zăvoranu a contestat dosarul de executare silită, în care i se solicită suma de 174.000 de euro, dar a pierdut procesul. Drept urmare executorul judecătoresc are dreptul să vândă casa la care Oana Zăvoranu ține atât de mult. Singura soluție pentru a nu pierde locuința, este ca vedeta să achite întreaga sumă.

Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal, după ce a fost executată silit

Oana Zăvoranu are mari probleme, după ce s-a împrumutat cu suma de 174.000 de euro de la medicul Ion Constantin, bani pentru care a girat cu o casă din București. După ce a eșuat să achite datoria, judecătorii au impus executarea silită a vedetei. Oana Zăvoranu a depus contestație, însă instanța a respins cererea. La acest moment, Oana Zăvoranu trebuie să achite medicului Ion Constantin suma de 174.000 de euro, altfel riscă să piardă casa.

„Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac’, este menționat în decizia judecătorilor, potrivit SpyNews. Oana Zăvoranu, executată silit de fostul administrator al clinicii ei medicale

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu are astfel de probleme

Vedeta a fost executată silit și de Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu, pentru a-și recupera banii datorați.

„În 2019, în urma rugăminților ei, am preluat managementul clinicii ei medicale, pentru că era și atunci în pragul falimentului. Am făcut un contract, totul a fost OK, i-am crescut cifra de afaceri de trei ori față de ce avea ea. După care la un moment dat după ce i-am inventat mai multe afaceri în cadrul clinicii și a început să crească foarte mult clinica, nu a mai vrut să plătească facturile pe care le-am emis. Pe lângă asta, am împrumutat-o și cu bani, dar procesul acela s-a închis, am câștigat, am și executat-o, am recuperat și banii, am recuperat tot de acolo.

În schimb acum mai avem niște facturi încasate de aproximativ 140.000 de euro emise anul trecut, pe care nu a catadicsit să le plătească și, pe lângă că nu a vrut să le plătească, am înțeles că a mai făcut și alte datorii prin piață pe la alte persoane, tot așa, datorii destul de mari. Cred că o să ajungă cu toate datoriile undeva la 1 milion de euro. (…) Din ce am înțeles, am văzut că în urma cererii mele, și au depus și eu cerere în care își recunosc insolvența, adică își declară falimentul.

Nu mai stă bine financiar de mult (n.r. Oana), la câte procese și executări are. Am văzut în media că ea s-a certat și cu toți angajații și au dat-o în judecată și au executat-o pe sume mult mai mici. Ca să ajungi să fie executat pentru 10.000 de lei, nu poți să spui că stai bine cu banii, și nu știu de unde ai putea să plătești niște sume de mii de euro”, a declarat Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii, în exclusivitate, la Antena Stars.

Adauga un comentariu