Cancan

Oana Zăvoranu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Știu totul cu lux de amănunte!”

Publicat: 22 oct. 2021
Oana Zavoranu a vorbit despre prietenii ei Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Oana Zavoranu a vorbit despre divortul anului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Oana Zăvoranu a vorbit despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și implicit despre divorțul anului. Vedeta de televiziune a vorbit despre acest subiect în emisiunea ei cu toate că nu a vrut sa ofere prea multe detalii . Din momentul în care s-a aflat că cei doi se vor separa, numele lor este pe buzele tuturor.

Deși la început nimeni nu a crezut acest zvon, Anamaria a declarat că nu există cale de împăcare.

Oana Zăvoranu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În cadrul emisiunii pe care o are pe Youtube, Oana Zăvoranu vorbește despre toate subiectele controversate ale momentului. Cel mai recent episod a avut ca și subiect divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Oana a fost extrem de sinceră și și-a dat cu părerea despre situația prietenilor ei.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a declarat Oana, la emisiunea sa.

Oana Zăvoranu nu a vrut să ofere prea multe detalii

Oana Zăvoranu  crede că cei mai în măsură să divulge amănuntele rupturii relației sunt cei doi și familiile acestora.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă.

Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. (…) Știu totul cu lux de amănunte.

Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Și aici am încheiat discuția! Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor.”, a adăugat vedeta.

Anamaria Prodan a răbufnit în urma declarațiilor primei soții a lui Reghe

Impresara a răbufnit după declarațiile apărute în presă și a precizat că atât Mariana Pfeiffer, cât și Corina Caciuc nu fac decât să îl „târască în mizerie” pe soțul ei și să îi păteze imaginea:

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât să-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Adauga un comentariu