Cancan

Oana Zăvoranu, ironică pe Instagram la adresa soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Bruneta i-a pus la zid

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu ironică pe Instagram la adresa soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Bruneta i-a pus la zid
Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Bruneta Oana Zăvoranu a lansat un nou atac pe Instagram la adresa unor vedete din showbiz-ul autohton, așa cum ne-a mai obișnuit. De data aceasta, în vizorul vedetei au fost Gabriela Cristea și Tavi Clonda, prinși cu „ocaua mică” de cătrre Querida. Supărarea Oanei a pornit de la niște postări prin care soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda făceau reclamă unui restaurant.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, deopotrivă îndrăgită și urâtă de public, mai ales pentru rolurile din trecut. Aceasta și-a făcut un obicei, de câțiva ani, să ia la puricat anumite vedete pentru a le arăta fanilor cum sunt acestea cu adevărat. Astfel, de fiecare dată când are ocazia, Oana îi pune la zid pe cei mai cunoscuți români, analizându-le atent activitatea. Cel mai recent, faimoasa brunetă care a apărut și în Playboy i-a luat în vizor pe soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu care are o problemă de mai mult timp.

Oana Zăvoranu, atac pe Instagram la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

De câțiva ani buni, Oana Zăvoranu s-a lansat și în mediul online, unde are chiar mare succes. Rubrica sa specială, unde îi critică pe cei mai cunoscuți oameni din țară, este foarte apreciată de publicul larg, motiv pentru care bruneta este foarte activă în acest sens. Fie că e vorba de postări pe Instagram ori Facebook sau vloguri pe YouTube, Oana Zăvoranu nu se sfiește să spună ce o deranjează.

Unii dintre cei care i-au căzut victime celebrei vedete sunt și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care mai fac uneori pe influencerii. Iar acest lucru o scoate din minți pe Oana Zăvoranu. Și aceasta deoarece bruneta nu îi agreează pe cei care promovează în mediul online tot felul de produse, alimente și aparaturi pe care nu le testează înainte. La fel de deranjată ete și de cei care nu plătesc aceste servicii, motiv pentru care îi critică.

De curând, Gabriela și Tavi au fost în vacanță și au postat mai multe imagini și filmulețe. mai mult, ei s-au focusat pe un restaurant din Poiana Brașov, unde au prezentat mâncarea și nu au uitat să dezvăluie și numele localului, semn că făceau reclamă. Acest lucru a scos-o din minți pe Oana Zăvoranu, care i-a acuzat că mănâncă pe gratis.

„Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris bruneta pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu, dată în judecată de mai multe vedete

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost implicată în multe procese cu vedetele pe care le-a luat în vizor. Dintre scandalurile în care a fost implicată bruneta, amintim procesele cu Anda Adam, Oana Roman, Cristina Ich, Adelina Pestrițu sau celebra influenceriță Alina Ceușan. Iar acest lucru a fost posibil deoarece o deranjează vedetele care primesc bani pentru a promova anumite produse.

Așadar, lista de vedete care i-au căzut victime este din ce în ce mai lungă, unele dintre acestea căutându-și dreptatea în instanță, pentru că nu mai suportau criticile ei. Și chiar dacă unele persoane publice au câștigat procesul, Oana Zăvoranu tot a continuat să vorbească despre ele, fie pe Instagram, fie pe YouTube.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu