Cancan ultimă oră

Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație

Publicat: 27 iun. 2022
Olivia Steer și Andi Moisescu la munte
Olivia Steer, mesaj emoționant pentru Andi Moisescu

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Împreună de 20 de ani și căsătoriți de 17, cei doi au găsit echilibrul perfect între viața personală și cea profesională. Iată ce mesaj i-a transmis Olivia soțului ei după două decenii de când formează un cuplu!

Olivia Steer și Andi Moisescu fosrmează un cuplu de 20 de ani, sunt căsătoriți de 17 și au doi copii superbi. Omul de televiziune spune că nu au un secret, dar că totul ține de iubire, și în special de iubirea necondiționată. Azi, soția lui i-a făcut o frumoasă surpriză în social media, unde a postat o fotografie cu ei doi de acum 20 de ani, însoțită de un mesaj emoționant.

Olivia Steer, mesaj emoționant pentru Andi Moisescu

Atunci când s-au decis să pornească împreună pe drumul vieții, Olivia Steer avea 26 de ani, iar Andi Mosisescu, 29. Douăzeci de ani mai târziu, cei doi formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz și au doi copii superbi, în vârstă de 15 și 13 ani. Azi, Olivia Steer a ținut să marcheze un moment important din viața lor și a postat o fotografie de acum două decenii în care apare alături de soțul ei.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul Oliviei în descrierea pozei în care apare alături de Andi Moisescu.Fanii vedetei au reacționat imediat, în scurt timp postarea adunând mii de like-uri.

„Sunteți neschimbați. Dor de voi”, „Felicitări! Un model de urmat pentru generatia actuală.” „La cât mai mulți ani fericiți împreună!”, „La multi ani, împreună!!!”, „Mulți înainte binecuvântați!”, „Să duceți până la capăt planul vostru comun! Fiți binecuvântați!”, „Mereu tineri și minunați și ca părinți . Felicitări că ați știut și știți sa treceți peste multe încercări uniți”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite de la fani.

Cum a cunoscut-o Andi pe Olivia și cum a cucerit-o

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt un exemplu în rândul cuplurilor și s-au cunoscut într-un mod inedit. Deși amândoi lucrau în cadrul aceluiași post de televiziune, nu s-au intersectat o lungă perioadă de timp. Prezentatorul TV a povestit că a aflat de ea, după ce un vecin de palier, prieten comun, i-a menționat-o. Bărbatul era un amic vechi de-al ei și erau din același oraș.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?, ‘Cu cine?, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!’, a spus Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete.
Adauga un comentariu