Sport

Pablo Cortacero a cedat acțiunile pe care le deținea la Dinamo. Cine este acum în posesia lor

Publicat: 01 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pablo Cortacero a cedat acțiunile pe care le deținea la Dinamo. Cine este acum în posesia lor
Pablo Cortacero. Sursa foto: gsp.ro

Joi, 1 iulie, Cornel Ţălnar a declarat, la Digi Sport, că Pablo Cortacero a cedat acțiunile pe care le deținea la FC Dinamo. Acum, în posesia lor se află Dorin Şerdean, fostul director executiv al FC Dinamo.

Cornel Ţălnar a precizat că Dorin Şerdean a fost chemat în Spania, în urmă cu o săptămână, pentru a prelua acțiunile de la Pablo Cortacero. Fostul director executiv al FC Dinamo „vrea ca toţi dinamoviştii potenţi, care vor binele lui Dinamo, să pună mână de la mână, să strângă banii respectivi, să facă un acţionat puternic, cu bani mulţi şi Dinamo să nu moară”, a adăugat Țălnar.

Pablo Cortacero a cedat acțiunile pe care le deținea la Dinamo

Cornel Ţălnar a transmis că Dorin Şerdean vrea să spună care este, de fapt, realitatea, în ceea ce privește acțiunile luate de la Pablo Cortacero.

„Joia trecută, domnul Şerdean a vorbit cu Pablo Cortacero. Joia trecută, a fost chemat în Spania ca să-i dea acţiunile. Vineri, s-au întâlnit cu avocaţii, cu notarii, iar Cortacero a spus, în cele din urmă: ‘Ca să vedeţi că sunt de bun gând, nu vreau să moară Dinamo.

M-a păcălit şi pe mine cineva cu banii. Eu nu mai pot. Dorine, vino să-ţi dau acţiunile’. Şerdean a sosit ieri din Spania şi mi-a promis că vă va spune el realitatea. La ora actuală, acţiunile sunt la Şerdean.

Până acum, despre Şerdean se spunea că e omul nu ştiu care. Uite, el a adus acţiunile. El vrea ca toţi dinamoviştii potenţi, care vor binele lui Dinamo, să pună mână de la mână, să strângă banii respectivi, să facă un acţionat puternic, cu bani mulţi şi Dinamo să nu moară.

Vă va spune Şerdean în ce condiţii le-a luat (n.r – acţiunile). Acum, nu mai există niciun dubiu. Acţiunile sunt la Şerdean. El mi-a spus că vrea să vă spună exact realitatea şi aşteptăm dinamoviştii cu bun gând care vor să preia Dinamo”, a spus Ţălnar, potrivit digisport.ro.

Dinamo a cerut intrarea în insolvență la Tribunalul București

Dinamo a cerut oficial intrarea în insolvență, la Tribunalul București. Cererea are termen de soluționare rapid, luni 28 iunie, în următoarea zi lucrătoare, deși de regulă termenele sunt la 10 zile. A fost depusă la Secția Civilă a TMB, în materia Falimentului, cu obiect „cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014”, care stabilește condițiile de deschidere a procedurii de insolvență, la cererea debitorului.

A doua zi, marți, 29 iunie, lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara S.A., fostul club al lui Marian Iancu, a intervenit în procesul de insolvență deschis de Dinamo la Tribunalul București și a solicitat 50% din banii primiți de alb-roșii pentru transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges, în 2017.

Poli Timișoara vrea 1,1 milioane de euro de la Dinamo.

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro. Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A.

Adauga un comentariu