Sanatate

Pastile de somn instantaneu. Cum să-ți normalizezi bioritmul și să scapi de insomnie

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pastile de somn instantaneu. Cum să-ți normalizezi bioritmul și să scapi de insomnie
Medicamentele pentru somn sunt mai eficiente atunci când au o origine vegetală

Bioritmurile somnului uman este foarte fragil din această cauză uneori se apelează la pastile de somn instantaneu. Psihicul reacționează la orice stres, iar în unele provoacă insomnie, care agravează și mai mult starea. Uneori trebuie să te ajuți urgent alegând cele mai bune pastile pentru insomnie fără rețetă.

O persoană își petrece aproximativ o treime din viață în somn. În acest moment creierul lui este restaurat și corpul lui se odihnește. Dar somnul de proastă calitate, intermitent și de scurtă durată duce la mari probleme. Lipsa somnului se acumulează, eficiența scade, o persoană devine distrasă și iritabilă. Această stare de lucruri nu poate fi tolerată mult timp. Este necesar să consultați un medic pentru a afla cauza. Atât bolile cardiace grave, cât și problemele psihologice pot provoca insomnie. Și, în paralel, îți poți atenua starea cu ajutorul unor medicamente ușoare fără prescripție medicală. Dacă este nevoie de un tratament mai serios, medicul va scrie o rețetă pentru medicament. Somniferele ușoare sunt vândute fără rețetă, deoarece rareori provoacă reacții adverse grave. Efectul lor inhibitor asupra sistemului nervos este destul de slab, dar cu probleme ușoare de somn este suficient. Dacă motivul constă în simpla anxietate, jet lag, puteți găsi cele mai bune pastile pentru insomnie fără rețetă și vă vor ajuta.

persoana care isi tine perna pe fata stand pe pat
O persoană își petrece aproximativ o treime din viață în somn

Pastile de somn instantaneu. Ce medicamente să alegi pentru a reuși să te odihnești mai bine noaptea

Medicamentele pentru somn sunt mai eficiente atunci când  au o origine vegetală. Are un ușor efect sedativ, hipnotic. De cele mai multe ori, sunt bune cele produse în Vietnam, așa că rețeta sa conține componente care sunt utilizate pe scară largă în medicina tradițională orientală. Medicamentele sedative compuse din extracte din semințe și embrioni de lotus de nuc, semințe de thuja orientalis și curmale chinezești și rizomi de Dioscorea sunt extrem de recomandate de către specialiști. De asemenea, cele din  frunze de dud și erythrina, precum și fructe de euphoria longana te vor ajuta să scapi de disconfort. Însă, acestea nu trebuie luate după ce ai administrat o pastilă pentru întreruperea sarcinii.

barbat care se tine de cap din cauza insomniei
Dar somnul de proastă calitate, intermitent și de scurtă durată duce la mari probleme

Când luați alte hipnotice, sedative, precum și antihipertensive și analgezice, trebuie să ajustați doza, deoarece medicamentul le sporește efectul. De exemplu, efectul medicamentului „Lotusonicului” este cumulativ, la fel ca cel al majorității preparatelor din plante.

Remediile homeopate, unele dintre cele mai „moale” din clasamentul pastilele pentru somn. Acestea sunt adesea prescrise copiilor cu excitabilitate și nervozitate crescute. Medicamentul conține o mulțime de zaharoză în compoziție. Acest lucru ar trebui să fie reținut pentru persoanele care își controlează nivelul zahărului din sânge.

Dependența de medicament nu apare, totuși, în timpul recepției, poate exista o agravare temporară a insomniei. Aproape toate medicamentele homeopatice diferă în acest fel. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să încetați temporar să îl luați și să vă consultați medicul cu privire la doza. Este important să nu le administrezi după ce ai luat pastile anti-alcool.

De ce să ții cont când vrei să iei un sedativ pentru a combate disconfortul

Este bine să alegi medicamentele care se bazează pe aminoacidul triptofan, care este necesar pentru reacții biochimice complexe din organism. Ca urmare, se sintetizează hormonii serotonina și „hormonul somnului” melatonina. Triptofanul nu este produs în organism, ci vine doar cu alimente. Deficiența acestuia poate provoca o încălcare a sintezei hormonilor esențiali. Capsulele conțin și vitaminele B5 și B6, care ajută aminoacidul să fie absorbit mai rapid.

femeie care sta in pat noaptea si se gandeste
Atât bolile cardiace grave, cât și problemele psihologice pot provoca insomnie

Medicamentul îmbunătățește starea generală, și nu doar somnul. Nu are efecte secundare și nu creează dependență, este considerat un medicament destul de „moale”. Acestea nu pot fi combinate cu pastilele care vindecă infecția urinară.

Foarte bune pastile de somn instantaneu sunt considerate cele pe bază de plante care conțin mușcă, melisa, hamei și mușețel. Efectul medicamentului este cumulativ, nu apare imediat. Dar compoziția naturală oferă un efect ușor și un rezultat stabil. De asemenea, comprimatele au un efect analgezic ușor și ameliorează spasmele. Prin urmare, medicamentul este deosebit de eficient dacă cauza insomniei a fost acoperită și de disconfort fizic.

femeie care sta asezata pe pat noapte si priveste ingandurata
Somniferele ușoare sunt vândute fără rețetă, deoarece rareori provoacă reacții adverse grave
Adauga un comentariu