Economic Local

Patronii din Iași angajează specialiști în domeniul construcțiilor, dar și în industrie, unde se oferă și salarii de peste 1.000 de euro. O nouă listă cu posturile vacante, publicată pe site-ul AJOFM

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patronii din Iași angajează specialiști în domeniul construcțiilor dar și în industrie unde se oferă și salarii de peste 1.000 de euro. O nouă listă cu posturile vacante publicată pe site-ul AJOFM
Ieșenii se pot angaja pe diverse posturi plătite și cu 1.000 de euro, lunar

Patronii din Iași angajează specialiști pe diverse posturi din domenii precum construcții, industrie sau confecții. Numărul total de locuri de muncă vacante anunțate de angajatorii din Iași, dar și posturile disponibile, au fost publicate pe site-ul AJOFM Iași, dr și pe holul instituției. Cei care își caută un loc de muncă au la dispoziție 503 locuri de muncă vacante

Ieșenii care vor să se angajeze au la dispoziție, în această perioadă, 503 locuri de muncă vacante pentru persoanele cu studii medii și superioare. Cele mai multe posturi sunt pentru persoanele cu studii medii, respectiv 392 de locuri de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași a publicat o nouă listă cu locurile de muncă disponibile. Cele mai multe sunt în domeniul serviciilor, unde sunt vacante 182 de posturi.

Astfel, Pantera SRL angajează agent de securitate, iar SMS Feedback SRL, agent de servicii client. Creative Mibs SRL și Fiscontexpert Consult vor să angajeze asistent manager. Pentru a ocupa această poziție, cei care depun CV-urile trebuie să aibă studii superioare. Alte firme din Iași care fac angajări sunt tot din domeniul serviciilor.

Ravana Design SRL, Romtec Europa SRL, Trei Brutari SRL caută ambalatori manual, iar Arcadis Excellence Center și HCL Tehnologies România vor să angajeze analiști. Spin Group angajează expert în legislația muncii, iar Less Com și Team Industries, femei de serviciu.

Ieșenii cu studii medii se pot angaja pe diverse posturi

Firmele din domeniul confecțiilor au mai multe posturi disponibile. Belum Dan SRL, Kids Corner SRL, Elma Stil SRL și Tehniconf Confecții SRL vor să angajeze confecționere. De asemenea, Confecții Integrate Moldova SRL și Katty Fashion SRL angajează confecționeri asamblori articole din textile. Tot o firmă din domeniul confecțiilor, Ștefana SRL, angajează croitor-confecționer pentru haine făcute la comandă.

În anunțurile de angajare nu sunt precizate aspecte precum experiența, dacă este necesară în acest domenii sau nivelul studiilor. În acest domeniu sunt disponibile 68 de posturi vacante. În domeniul HoReCa se fac angajări, fiind 28 de anunțuri de angajare. Granpanino, Relansgabi, YorgoGreek Food caută ajutor de bucătar. Pastahouse și Relansgabi vor să angajeze bucătari. Un bucătar cu experiență poate câștiga 1.000 de euro. Salariile în acest domeniu au crescut în ultimii ani, astfel că bucătarii pot să câștige mult mai bine, dacă lucrează în locații de lux.

Patronii din Iași angajează specialiști în domeniul construcțiilor

În domeniul construcțiilor este o lipsă acută de personal, de aceea angajatorii din Iași au nevoie de specialiști, dar și de muncitori necalificați. Faianțarii și fierarii betoniști, care trebuie să aibă studii medii, școală profesională, se pot angaja în Iași. Firmele de construcții au nevoie de angajați pe aceste posturi, dar și de electricieni.

Astfel, Termoservice SA, Calirom Energy SRL, Trei Brutari și Life Plus SRL au nevoie de acești specialiști care pot încasa un salariu cuprins între 4.000 și 5.000 de lei. Mai mulți bani pot câștiga ieșenii cu studii superioare. Inginerii, precum cei de căi ferate, drumuri și poduri, dar și în construcții hidrotehnice, de sistem software sau în informatică sunt căutați de angajatorii ieșeni. Aceștia pot să ajungă la salarii de mii de euro, ca în străinătate.

În domeniul construcțiilor sunt disponibile 170 de posturi vacante. Patronii din Iași angajează specialiști și în industrie, fiind postate 66 de anunțuri de angajare.

Adauga un comentariu