National

Pensionar lovit cu o sticlă în cap și jefuit pe stradă! Scandalul a izbucnit de la un reproș: „Nu este frumos să îți faci nevoile pe gard!” Incidentul, extrem de violent, surprins de camerele de luat vederi! (Exclusiv)

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensionar lovit cu o sticlă în cap și jefuit pe stradă Scandalul a izbucnit de la un reproș Nu este frumos să îți faci nevoile pe gard Incidentul extrem de violent surprins de camerele de luat vederi Exclusiv
Un bărbat a fost lovit de un consătean cu o sticlă în cap și jefuit pe stradă

Un individ a fost pedepsit de magistrații ieșeni, după o tâlhărie calificată! Asta, după ce un pensionar a fost lovit cu o sticlă în cap și jefuit pe stradă! Întreg scandalul a izbucnit de la un reproș: „Nu este frumos să îți faci nevoile pe gard!”

Un pensionar a fost lovit cu o sticlă în cap și jefuit pe stradă! Scandalul a izbucnit de la un reproș:

„Nu este frumos să îți faci nevoile pe gard!”

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Constantin Marin (23 de ani) la pedeapsa rezultantă de 7 ani și 6 luni de închisoare, pentru tâlhărie calificată. În fapt, judecătorii au luat în calcul și o pedeapsă anterioară primită de ieșean.

„Instanța admite acțiunea formulată de partea civilă T.U. și îl obligă pe inculpatul Constantin Marin să îi achite acesteia suma de 1.895 de lei, reprezentând daune materiale”, au precizat magistrații ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Constantin Marin, acuzat că și-a jefuit un consătean pe stradă

Procesul lui Constantin Marin a început pe 21 februarie 2020. Procurorii l-au trimis în judecată pe individul de 23 de ani pentru tâlhărie calificată.

„Pe 4 februarie 2020, în jurul orei 17:10, în timp ce persoana vătămată T.U. se deplasa pe stradă, spre domiciliul său, de la magazinul sătesc, unde a făcut anterior cumpărături, a fost deposedată prin violență de suma de 1.895 de lei, pe care o avea într-un portofel din buzunarul din spate al pantalonilor, de către Constantin Marin, consătean. Acesta l-a lovit pe consăteanul său cu un obiect contondent, respectiv un recipient din sticlă, și cu pumnii în zona capului, provocându-i o plagă contuză superficială (până la un centimetru), o echimoză palpebrală superioară dreaptă și o contuzie regiune temporală stânga. Aceste leziuni au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, au menționat procurorii.

Un reproș a dus la tâlhărie calificată: „Nu este frumos să îți faci nevoile pe gard!”

Victima a relatat că s-a pensionat recent, stabilindu-i-se o pensie de 778 de lei lunar. În ziua de 4 februarie 2020, în jurul orei 13:30, bărbatul a luat prima sumă de bani cu titlu de pensie, respectiv contravaloarea pensiei pentru 4 luni, într-un cuantum total de 2.853 de lei. Bărbatul a mai povestit că, în acea zi, în jurul orei 16:50, a mers către magazinul sătesc, având asupra lui suma de 1.963 de lei în portofel. În jurul orei 17:00, acesta a ajuns la magazin. În momentul în care a intrat în curtea magazinului, a văzut un individ aflat în stare avansată de ebrietate (identificat ulterior ca fiind Constantin Marin) urinând pe un gard din apropiere, persoana în cauză intrând în magazin imediat după victimă.

După ce a intrat în magazin, victima l-a lăsat pe Constantin Marin să comande. Acesta a cumpărat o sticlă cu bere și un pahar de coniac. În timp ce aceștia se aflau în magazin, T.U. i-a reproșat lui Marin faptul că nu este frumos să urineze pe garduri, însă individul nu i-a răspuns nimic. Apoi, victima a comandat de la gestionar mai multe produse, pe care le-a pus într-o sacoșă de culoare albă.

După aproximativ 10 minute, T.U. a ieșit din magazin și a plecat spre casă. Acesta a parcurs 10-15 metri, după care a ieșit din curtea magazinului. În acel moment, victima a simțit o lovitură puternică în zona capului, respectiv în partea dreaptă. În urma loviturii, a căzut într-un șanț și, în timp ce era căzut, a recunoscut-o pe persoana care l-a lovit ca fiind individul din magazin.

„Agresorul a urcat peste victimă, apucând-o cu mâinile de gât. La un moment dat, în timp ce îl ținea cu o mână de gât, cu cealaltă mână i-a scos portofelul din buzunar și l-a mai lovit, moment în care bărbatul a amețit. La scurt timp, agresorul s-a ridicat de deasupra victimei și a început să fugă. Când s-a ridicat, bărbatul agresat a observat portofelul lângă el, însă în portofel nu se mai afla suma de aproape 2.000 de lei, dându-și seama că banii au fost luați de agresor”, au afirmat anchetatorii.

Incidentul, extrem de violent, surprins de camerele de luat vederi!

În urma incidentului extrem de violent, victima a mers la Poliție, unde a depus o plângere. Anchetatorii au demarat cercetările, aceștia obținând și imaginile surprinse de camerele de luate vederi montate în apropierea magazinului sătesc. Oamenii legii au constatat că suspectul purta un hanorac negru și că acesta a urmărit îndeaproape victima, având în mâna dreaptă o sticlă cu bere.

La fața locului, anchetatorii au descoperit și resturile sticlei cu bere spartă în capul victimei. Mai mult, un bărbat a văzut toată scena, declarând la audieri ce se întâmplase. Dus la audieri, Constantin Marin a refuzat să dea vreo declarație. În timpul procesului, individul a recunoscut, însă, comiterea agresiunilor. Acesta a dat vina pe faptul că se afla sub influența alcoolului și pe un conflict verbal anterior. În schimb, acesta a negat că i-ar fi luat vreun ban pensionarului.

Adauga un comentariu