Cancan

Pentru Ramona Bădescu, vârsta reprezintă doar un număr. Actrița a devenit mămică în urmă cu doi ani

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pentru Ramona Bădescu vârsta reprezintă doar un număr. Actrița a devenit mămică în urmă cu doi ani
Ramona Bădescu își dorește o fiică

Ramona Bădescu consideră că vârsta nu o va împiedica să devină mamă din nou. În 2019, aceasta a devenit mamă pentru prima dată. Botezul copilului a fost amânat din cauza pandemiei. În prezent, actrița este măritată cu Fabio Cali, un afacerist italian. Ramona Bădescu își iubește soțul foarte mult și îl consideră un tată potrivit pentru fiul său, Ignazio. Actrița își dorește mai dorește o fetiță și s-a gândit deja la un nume pentru aceasta.

În trecut, Ramona Bădescu a fost măritată cu Alessandro di Fornaro. Cei doi au divorțat pentru că nu se mai iubeau. Încă dinainte de finalizarea divorțului, actrița a început o relație cu un alt bărbat. Datorită frumuseții sale, vedeta a cucerit inimile unor actori celebri, printre care și Alain Delon. Deși bruneta îl admira foarte mult, cei doi au avut doar o relație strict profesională.

Ramona Bădescu, la vârsta maturității depline

Ramona Bădescu s-a născut în Craiova. În 1990, a emigrat în Italia, unde a debutat în showbiz. Încă din copilărie, bruneta își dorea să devină actriță. Cariera sa a în Italia început cu rolul principal în Gran Casino. De-a lungul carierei, frumoasa actriță a jucat în numeroase producții italiene. În România, Ramona Bădescu deține un magazin de rochii pentru toate gusturile. Debutul său pe piața muzicală românească a avut loc în 2010. În colaborare cu formația Millenium, vedeta a lansat melodia Jumi Juma.

Datorită frumuseții sale, Ramona Bădescu a cucerit inimile unor actori celebri. Printre aceștia se numără Jack Nicholson. Cu toate acestea, întâlnirea care a marcat-o a fost cea cu Alain Delon. Cei doi s-au întâlnit în Veneția, pe platourile de filmare ale unei reclame. Deși actrița îl admira extrem de mult pe Alain Delon, între cei doi a fost doar o relație profesională. Pe plan personal, vedeta este căsătorită cu afaceristul Fabio Cali. Cei doi au împreună un fiu pe nume Ignazio, care are 2 ani. Botezul micuțului a fost amânat din cauza pandemiei. După nașterea lui Ignazio, revista italiana Diva e Donna a publicat poze din timpul unei plimbări cu micuțul în parc.

Actrița și-ar dori și o fetiță

Ramona Bădescu își dorește să devină din nou mamă. Aceasta consideră că Fabio Cali este un tată potrivit pentru copiii săi. Deși are 52 de ani, actrița consideră că timpul nu este pierdut și își mai dorește o fiică. Mai mult decât atât, s-a gândit deja la un nume pentru viitorul copil.

„Tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!”, a mărturisit Ramona Bădescu anul trecut.

Înainte de căsnicia cu Fabio Cali, Ramona Bădescu a fost căsătorită cu Alessandro di Fornaro. Relația dintre cei doi a durat șapte ani, până în 2003. Motivul pentru care căsnicia s-a terminat a fost acela că soții nu se mai iubeau. Chiar înainte ca divorțul să se fi finalizat, actrița a început o relație cu Riccardo Piccionetti. În altă ordine de idei, Ramona Bădescu, actrița ajunsă la vârsta maturității depline, își dorește să devină mamă de fetiță și s-a gândit deja la un nume pentru viitorul copil.

Adauga un comentariu