Cancan ultimă oră

Pepe, criticat dur de sora lui, Rebecca Pascu

Publicat: 07 nov. 2020
Pepe si sora lui, Rebecca
Pepe si sora lui, Rebecca

Pepe a ajuns, din nou, în centrul atenției după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastrama. Puțină lume știe însă faptul că artistul mai are o soră, Rebecca, iar relația dintre ei se pare că nu este tocmai bună.

Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea, la începutul acestei săptămâni, atunci când a anunțat că divorțează. Rebecca, sora artistului, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fratele ei.

Rebecca îl acuză pe fratele ei că nu a ajutat-o niciodată cu nimic și spune că relația lor se datorează lui Pepe. Tânăra susține că ea își dorește o carieră muzicală, dar nu a fost încurajată sau ajutată niciodată.

„Nu am o relație atât de apropiată de Pepe. Cred că în toată viața ne-am văzut de vreo 6 ori. Ultima dată când ne-am văzut a fost în momentul în care tata a fost operat. Asta se întâmpla în urmă cu doi sau trei ani. Tatăl meu vrea ca eu cu frații mei să fim foarte apropiați, dar ei țin dinstanța față de mine. Eu încerc, dar daca văd că sunt refuzată și nu am cum să insist atât de mult”, a declarat Rebecca.

Sora lui Pepe, dezamăgită de atitudinea fratelui ei

Mai mult, tânăra susține că este dezamăgită de faptul că nu a fost încurajată și îi reproșează artistului că nu a promovat-o în cadrul emsiunii pe care o are pe canalul de YouTube.

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis: E mai ok.

Dar nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui. Sunt dezamăgită pentru că aș fi vrut să am parte de încurajare măcar din partea familiei, dar nu o am din partea lui.

Eu cred că a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta. Faptul că are barul acela pe care-l face online… a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate”, a mai spus tânăra.

Rebecca: „Știu că s-au despărțit, asta e sigur“

Cât despre divorțul de Raluca Pastramă, Rebecca spune că știe sigur că s-au despărțit, dar nu are mai multe informații.

„Nu am fost niciodată pusă la curent cu ce se întâmplă în viața lor. Știu că s-au despărțit, asta e sigur. Dar, mai mult decât atât chiar nu știu. Nu știu de când durează problemele între ei. Tata mi-a spus că Pepe n-are niciun fel de vină în ceea ce s-a întâmplat între ei doi. Tatăl meu este neutru în situația asta”, a mai spus Rebecca.

Ce a încercat Pepe să facă pentru a o convinge pe Raluca să nu divorțeze

Nu trece zi fără să apară noi detalii legate de divorțul dintre Pepe și Raluca. Dacă zilele trecute s-a discutat despre infidelitate, iată că acum se vorbește despre faptul că Pepe ar fi rugat-o pe soția lui să nu-l părăsească.

În filmulețul în care Pepe a dezvăluit că divorțează de Raluca acesta a vorbit și despre faptul că decizia a fost luată de soția lui. Ceea ce a omis artistul să spună este că el a tot încercat s-o facă pe Raluca să se răzgândească. Potrivit unor informații, s-ar părea că Pepe a mai cerut încă o șansă, dar nu a fost cale de întoarcere. Motivul? Raluca începuse să-l vadă pe artist ca pe un prieten, iar sentimentele pe care în anii trecuți le avea pentru el s-au risipit.

Adauga un comentariu