Local

Perversul de la Schitu Duca! Un ieșean este acuzat că a agresat sexual o minoră! Individul a lovit-o pe prietena victimei, care sărise în apărarea ei (Exclusiv)

Publicat: 20 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Perversul de la Schitu Duca Un ieșean este acuzat că a agresat sexual o minoră Individul a lovit-o pe prietena victimei care sărise în apărarea ei Exclusiv
Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a agresat două minore

Un individ din localitatea ieșeană Schitu Duca va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de comiterea unor agresiuni. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Alexandru Cucu, sub acuzațiile de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe. Anchetatorii ieșeni au spus că individul ar fi abuzat sexual o minoră, iar pe alta ar fi lovit-o

Un individ din localitatea Schitu Duca este acuzat că a agresat sexual o minoră! Totodată, ieșeanul ar fi lovit-o pe prietena victimei, care sărise în apărarea ei. Acum, individul din localitatea ieșeană Schitu Duca va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Alexandru Cucu, sub acuzațiile de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Alexandru Cucu, acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră

Anchetatorii spun că ieșeanul Alexandru Cucu (58 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni.

„În fapt, s-a reținut că, pe data de 23 octombrie 2021, în jurul orei 21:00, inculpatul A.C., în timp ce se afla într-un imobil din comuna Schitu Duca, județul Iași, prin constrângere fizică exercitată asupra persoanei vătămate minore în vârstă de 15 ani, s-a urcat peste aceasta și a mângâiat-o în zona coapselor și a feselor. Minora a refuzat gestul și l-a împins pe inculpat cu picioarele, după care a intervenit și prietena persoanei vătămate, tot minoră, care l-a lovit cu palma peste mâini și peste spate pe inculpat, cerându-i să o lase în pace. Inculpatul a apucat-o pe cea de-a doua minoră cu o mână de ambele încheieturi ale brațelor, lovind-o puternic cu palma peste obraz și proferându-i, totodată, expresii și cuvinte jignitoare”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Suspectul, băgat după gratii la scurt timp de la incident

Oamenii legii au adăugat că ieșeanul Alexandru Cucu a plecat din imobilul respectiv la scurt timp după producerea incidentului.

„După aceste fapte, inculpatul A.C., care venise în vizită la bunicii persoanei vătămate, a părăsit imobilul și a plecat spre domiciliul său, din aceeași localitate. Prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Secției I de Poliție Rurală Iași, din data de 26 octombrie 2021, s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii față de suspect pentru 24 de ore, iar, prin încheierea magistratului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași, s-a admis propunerea procurorului de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 27 octombrie 2021, inculpatul fiind trimis în judecată în stare de arest preventiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Adauga un comentariu