La psiholog

„Piticii pe creier” dezvaluie o parte din personalitatea noastra. Cati pitici ai pe creier, in functie de zodia in care te-ai nascut

Publicat: 29 sept. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Piticii pe creier dezvaluie o parte din personalitatea noastra. Cati pitici ai pe creier in functie de zodia in care te-ai nascut
7

Cred ca fiecare are obsesii, ciudatenii, pe care cei din jur nu le inteleg sau le este greu sa le accepte. "Piticii pe creier" ne pot face viata mai usoara sau ne-o ingreuneaza, depinde din ce parte vezi lucrurile. Iata cati pitici pe creier ai in functie de zodia ta:

1. Berbec. In ciuda aparentelor, nu ai decat trei pitici pe creier. Este drept ca sunt foarte neastamparati, dar reusesti sa ii tii in frau, atunci cand vrei sa rezolvi probleme importante. 2. Taur. Ai un singur pitic pe creier, dar se manifesta in cele mai nepotrivite momente. Ajungi, astfel, sa iei tot felul de decizii nefavorabile tie. 3. Gemeni. Tu ai foarte multi pitici originali si veseli pe creier, dar pe tine nu te deranjeaza. Cei care au de suferit de pe urma lor sunt oamenii din preajma ta, totusi ai foarte multi prieteni.

4. Rac. Ai un pitic pe creier, pe care il iubesti ca pe ochii din cap. Nu te lasa inima sa ii infranezi pornirile si il lasi sa se desfasoare, cata vreme actiunile lui nu ii supara pe ceilalti oameni dragi din viata ta. 5. Leu. Nu conteaza cati pitici ai pe creier, pentru ca sunt nespus de frumosi! Pe langa fizicul lor imposibil de ignorat, sunt si plini de farmec, asa ca nu se supara nimeni cand o iau razna. 6. Fecioara. Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanti! Ei iti soptesc fiecare imperfectiune pe care o observa, asa ca nu este de mirare ca nu iti scapa nimic!

7. Balanta. Nu a avut nimeni curaj sa se intrebe cati pitici ai pe creier. Sunt multi si foarte rai, dar daca iti faci curaj, poti sa ii numeri. Ar fi unul care te face sa te razgandesti la fiecare 5 secunde, unul care te face sa dai sume uriase pe haine, unul care te face sa te enervezi ca cineva nu s-a legat bine la sireturi…8. Scorpion. Piticii tai pe creier nu te-au mai suportat si te-au abandonat. Nu iti face griji, insa! Te descurci la fel de bine si fara ei! 9. Sagetator. Ai doar 2 pitici pe creier, dar isi fac de cap cat 6! ii poti calma cu plimbari lungi si iesiri in natura, pentru ca sunt activitatile lor preferate.

10. Capricorn. Ai 5 pitici pe creier, dar nu indraznesc sa scoata un sunet in fata ta. Nu stim cum s-au adunat, cert este ca oricum nu au nicio sansa sa te controleze. 11. Varsator. Ai 4 pitici pe creier, dar le oferi toate conditiile si sunt sanse mari sa se inmulteasca. Mai grav este ca s-ar putea sa iti placa de ei atat de tare, incat sa ii lasi sa preia controlul vietii tale. Si crezi ca sunt in stare sa faca ceva bun? 12. Pesti. Ai 6 pitici pe creier, iar cand lucrurile nu ies cum vrei tu, o iau razna. Incearca sa le amintesti cine este seful, altfel s-ar putea sa ai de suferit.

Adauga un comentariu