National

PNL are încredere în cei 450 de candidați tineri la alegerile locale: ”Era timpul să promovăm un nou model în politică”

Publicat: 30 aug. 2020
PNL are încredere în cei 450 de candidați tineri la alegerile locale: ”Era timpul să promovăm un nou model în politică”
PNL are încredere în cei 450 de candidați tineri la alegerile locale: ”Era timpul să promovăm un nou model în politică”

PNL are încredere în cei 450 de candidați tineri la alegerile locale: ”Era timpul să promovăm un nou model în politică”. În acest an, PNL vine cu propunerea ca pe listele de votare să se afle 450 de tineri, reprezentând dublul alegerilor din 2016. Așa cum bine se știe, Partidul Național Liberal a făcut o campanie agresivă în ultimele săptămâni, racolând aproximativ 120 de primari din zona PSD.

”Tineretul Naţional Liberal propune, pentru alegerile locale, 450 de tineri pregătiţi profesional pentru a transforma comunităţile pe modelul de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, din funcţiile de aleşi locali. Este un număr record de reprezentanţi ai generaţiei tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani la alegerile locale, pe locuri eligibile, dublu faţă de alegerile din 2016, o dovadă incontestabilă a încrederii PNL în şansa acestora”, a transmis, duminică, TNL, într-un comunicat de presă.

PNL are încredere în cei 450 de candidați tineri la alegerile locale: ”Era timpul să promovăm un nou model în politică”

Conform comunicatului menționat, este vorba despre peste 200 de consilieri judeţeni, municipali şi ai municipiului Bucureşti, 250 consilieri comunali şi 21 de primari, la nivelul României.

“Era timpul să promovăm un nou model în politică, în care tinerii contează, ei îşi decid viitorul, ei sunt sufletul României de mâine. Era nevoie de PNL şi determinarea liberală pentru care sunt recunoscătoare. Susţin candidaturile colegilor mei liberali şi am convingerea că vor învinge în lupta electorală cu vechea garnitură PSD, revopsită, dar neschimbată, care nu mai poate păcăli alegătorii. Românii ştiu ce au însemnat ultimii 4 ani cu administraţii PSD, sărăcie şi subdezvoltare. Miza acestor alegeri este alegerea între dezvoltarea şi modernizarea propuse de PNL şi încremenirea în trecut garantată de PSD. Timpul ne va confirma pariul pe tinereţea şi competenţele noii generaţii. Şi, aşa cum totul începe cu un vot, şi drumul spre schimbarea comunităţilor începe cu o alegere. Am încredere că românii vor alege TNL şi PNL“, a afirmat preşedintele TNL, Mara Mareş.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.

Robert Cazanciuc: „PNL afectează stabilitatea ţării, a oamenilor, a economiei”

Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, consideră că, odată cu moțiunea de cenzură, Guvernul Orban „va fi trimis acasă”. De asemenea acesta a afirmat că debutul sesiunii ordinare a Parlamentului va fi marcat de calendarul pentru formarea noului guvern. Totodată, Robert Cazanciuc susține că, prin madatul noului guvern social democrat, se va reuși diminuarea numărului de șomeri apăruți în urma crizei provocate de coronavirus dar și reducerea deficitului bugetar major care ar rămâne în urma guvernării defectuoase a liberalilor.

„Pe 31 august se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură, un act politic prin care parlamentarii PSD şi de la alte partide vor retrage mandatul acordat executivului Orban. Guvernul răspunde politic numai în faţa Parlamentului pentru întreaga sa activitate, potrivit Constituţiei (art 109, alin 1). În mod cert, debutul sesiunii ordinare din septembrie va fi marcat de calendarul pentru formarea noului guvern, când PSD va propune un premier şi soluţii pentru România în urma monstruoasei guvernări Orban.
PSD a prezentat deja noul său program politic şi pe baza acestuia am pregătit şi un program de guvernare adecvat la condiţiile actuale de pandemie. (…) Prioritatea zero, aşadar, este moţiunea de cenzură şi formarea noului guvern care să guverneze pentru români”, a declarat Robert Cazanciuc.

 

Comentarii
Adauga un comentariu