National

Polițiștii din Focșani sunt în alertă! Aceștia cer ajutorul oamenilor pentru a găsi o fată dispărută

Publicat: 13 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Polițiștii din Focșani sunt în alertă Aceștia cer ajutorul oamenilor pentru a găsi o fată dispărută
Fata are o înălţime de 1,65 m, păr şaten, ochi verzi şi greutate de 50 de kilograme

O minoră în vârstă de 16 ani este căutată de poliţiştii din Focşani după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Reprezentanţii Poliţie Române au anunţat că, vineri seara la ora 21:00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 07:30, minora Lucica-Adriana Iordache, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul din comuna Cârligele către municipiul Focşani şi nu a mai revenit.

„La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă din material de fâş, culoare roz, ghete negre, pantaloni albi şi bluză albă”, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Fata are o înălţime de 1,65 m, păr şaten, ochi verzi şi greutate de 50 de kilograme.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile un băiat în vârstă de 7 ani din Hunedoara a dost dat dispărut de către mama sa.

Este alertă în Hunedoara

Un copil de 7 ani este dat dispărut de poliție. Mama lui i-a alertat pe oamenii legii, după ce fiul ei nu i-a mai răspuns la telefon. Băiețelul s-ar afla la tatăl lui, iar femeia nu a mai reușit să vorbească cu el. Poliția Română a făcut publice semnalmentele băiatului.

Polițiștii din Hunedoara sunt în alertă, după ce un copil de 7 ani a fost dat dispărut. Mama lui este cea care a alertat oamenii legii, spunând că nu mai poate lua legătura cu fiul ei, de când acesta a plecat la tatăl său.

Femeia este îngrijorată pentru siguranța copilului său, motiv pentru care a cerut ajutorul ca să îl găsească.

Emil-Mădălin Turdăşan are 7 ani, este din Orăștie și în ultimele zile a plecat la locuința tatălui său.

Mama lui a încercat să îl contacteze, însă acesta nu i-a mai răspuns la telefon, așa cum a obișnuit inițial. Având în vedere această schimbare și faptul că nu mai știe nimic de copil, mama lui a cerut ajutorul poliției.

Așadar, a dat dat dispărut, iar pentru a-l găsi cât mai repede, oamenii legii au cerut ajutorul populației. Emil Turdășan are 1,20 metri înălțime, păr șaten, 17 kilograme și ochi negri. Femeia nu a mai luat legătura cu el din data de 10 ianuarie, iar acest lucru a speriat-o.

”În data de 10 ianuarie 2024, jurul orei 09:00, femeia l-a contactat telefonic pe tatăl minorului, care i-a comunicat faptul că urmează să iasă în oraş, împreună cu fiul său. Ulterior, aceasta nu l-a mai putut contacta telefonic nici pe fiul său, nici pe fostul concubin (tatăl minorului).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IPJ Hunedoara.

Comentarii
  • Familii dezorganizate pun in pericol viata copiilor motiv de a pleca in alta parte decat sa ramai langa niste „parinti” abuzivi, betivi, violenti etc.

Adauga un comentariu