Local

Polițiștii și procurorii ieșeni au descoperit primul laborator de produse anabolizante din România – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 29 mart. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Polițiștii și procurorii ieșeni au descoperit primul laborator de produse anabolizante din România - GALERIE FOTO VIDEO
Polițiștii și procurorii din Iași efectuează 15 percheziții domiciliare, în județele Iași, Bacău, București, Constanța și Sibiu

La data de 29 martie a.c., polițiștii și procurorii din Iași efectuează 15 percheziții domiciliare, în județele Iași, Bacău, București, Constanța și Sibiu, în vederea destructurării unui grup infracțional organizat, specializat în fabricarea și comercializarea în spațiul Uniunii Europene de substanțe anabolizante.

Simultan, pe teritoriul Republicii Moldova, procurorii și ofițerii Departamentului Antifraudă și Conformare al Serviciului Vamal, efectuează 22 de percheziții domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autoritățile judiciare moldovene, încheiat cu sprijinul EUROJUST.

Polițiștii și procurorii ieșeni au descoperit primul laborator de produse anabolizante din România

În cauză s-a reținut că mai multe persoane cu dublă cetățenie română/moldovenească ar fi constituit, în a doua jumătate a anului 2021, un grup infracțional, specializat în fabricarea de produse care conțin substanțe dopante cu grad de mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, a fost descoperit primul laborator de produse anabolizante din România

De asemenea, după efectuarea percheziţiilor domiciliare, vor fi conduse 11 persoane, în vederea audierii.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din București, Constanța, Sibiu, Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene Iași și Constanța și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu sprijinul EUROPOL.

Comentarii
  • Racketi!
    Trebuie retrasa cetatenia tuturor rapenilor astora!
    Interesul lor este doar sa obtina cetatenia sa poata circula liber in Europa!
    Cand sunt p-afara, in Europa, ei cica sunt ROMANI, cand sunt la ei acasa, in Soldova, cica sunt MOLDOVENI!
    Retrasa cetatenia la toti!

  • Aha, deci cu asta se ocupa gunoiaele astea de basarabeni ! Bine ca le da statul roman ajutoare imense, iar ei fac pe aici numai mizerii si combinatii ! Apropo, stiati ca au in Romania invatamantul gratuit, cazare gratuita, masa gratuita si burse indiferent daca sunt corigenti, sau repetenti? Stiati ca statul roman le plateste alocatiile dincolo de Prut la toti plozii, iar pe deasupra ei mai vin si cu acte pe naspa?! Frumos! Nu?!

  • De unde stiu sigur ca „e primul laborator”? Poate ca este unul dintre laboratoarele existente in tara noastra, o fi primul pe care l-au gasit. Oricum, felicitari pentru tot efortul depus!

  • Peste tot te împiedici de ei, n-ai loc niciunde de ei!
    La drepturi sunt primii, la obligații față de statul român sunt ultimii, de fapt ei nu au nici o obligație, că cică-s din Moldova!
    Afară cu javrele din țară!
    Interdicție pe viață!
    N-au ce să caute în România!

  • Jjegurile astea de moldoveni fac numai porcarii pe aici. În traficul rutier, la fel, se comportă mizerabil. Acum s au apucat sa facă pe aici și laboratoare de droguri?! Asta ne rezerva viitorul copiilor nostrii din partea acestor jigodii aciuate pe aici ?!

  • Sa ramana cu mama lor, Rusia. Astia nici macar nu sunt in stare sa vorbeasca limba romana corect, pe cand limba rusa o stiu ca pe “Tatal nostru”.

Adauga un comentariu