Dragoste

Pozitii sexuale incitante in functie de marimea sanilor

Publicat: 17 ian. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pozitii sexuale incitante in functie de marimea sanilor
6

Nu am cunoscut pana acum o femeie care sa nu aiba ceva de obiectat despre sanii ei chiar si cand dotarea ei se apropie de perfectiune.

Ba sunt prea mici, ba sunt prea mari, de ce sunt atat de rotunzi, de ce sunt in forma de para, de ce sunt departati, etc. etc. La asa zisul complex se mai adauga si gandurile negre despre cum arata ei (sanii) in timpul sexului.

Ca sa nu-ti mai faci atatea probleme, ai mai jos pozitii sexuale in functie de marimea sanilor tai!

Daca ai sanii mici

Pozitia Bulldog

Pozitia sexuala Bulldog aduce penetrare intensa si placerea de a fi dominata sexual. Trebuie sa stai in genunchi pe podea sau pe pat, sprijinita in palme. El se aseaza deasupra ta si te penetreaza, dar nu se sprijina in genunchi. Este ca si cum ar face genuflexiuni cu picioarele departate. Este o pozitie perfecta pentru sex normal si anal, iar sanii tai se simt mai mari la atingere pentru ca se lasa in jos.

Pozitia Linguritelor

Descrierea pozitiei o stii deja. Trucul pentru sanii tai mici este acela ca, indiferent daca sunt rotunzi sau in forma de para, se lasa intr-o parte si par mai mari si mai fermi la atingere.

Daca ai sanii de marime medie

Pozitia Placerii

Pozitia Fluture iti aduce un unghi de penetrare foarte bun si relaxare pentru amandoi. Iubitul iti poate mari nivelul de excitatie prin stimularea clitorisului si dezmierdarea sanilor care arata foarte bine cand te intinzi la marginea patului. Te intinzi pe spate complet, cu bazinul la marginea patului, iar el se aseaza pe jos in genunchi.

Pozitia Future

Tu te asezi pe marginea patului si te lasi doar putin pe spate, sprijinindu-te in palme. El se aseaza in fata ta, pe jos, in genunchi. Daca vreti o penetrare intensa, pune-ti o perna sub bazin. Ideea este ca tu trebuie doar sa misti putin bazinul pentru placere maxima. Sanii arata si ei foarte bine cand stai putin lasata pe spate.

Daca ai sanii mari

Pozitia Bodyguard

Pozitia Bodyguard combina pozitia In picioare cu orice alta pozitie de tipul Doggy Style. Mai exact, amandoi stati in picioare, insa el isi departeaza putin picioarele iar tu te lasi foarte putin in jos si la fel de putin te inclini in fata. Pentru sprijin, apasa-ti palmele pe soldurile lui. O sa-ti simta sanii extrem de excitanti, in forma lor plina, miscandu-se alert.

Pozitia Roaba

Stai intinsa pe spate cu calcaiele sprijinite in podea sau pe pat si cu bratele intinse pe langa corp. Inspira in timp ce iti ridici zona pelvina de pe podea, arcuindu-ti spatele ca si atunci cand faceai podul la orele de sport de la scoala. Cum sa nu se gandeasca el la pozitia roaba si sa te penetreze din fata? In plus, sanii tai arata atat de bine!

Adauga un comentariu